14 та 15 березня 2012 року на базі факультету соціології та права відбулась ІІ Міжнародна науково-практична конференція "Правове регулювання суспільних відносин в умовах демократизації Української держави", до організації якої долучились члени Ліги студентів Асоціації правників України.

Наукова проблематика конференції охоплювала весь спектр актуальних проблем у сфері права, що існують, наразі, в нашій державі: від правовідносин у господарській та кримінальній галузях до інтелектуального права і міжнародних відносин. Та на пленарному засіданні й секціях порушувались і набагато ширші, і одночасно конкретніші питання з правових відносин, які стосувалися трудового права, недоліків пенсійної системи України, можливих шляхів їх вдосконалення та інших гострих соціальних проблем.

Серед учасників конференції були студенти, викладачі, науковці з багатьох навчальних закладів України, а також представники Інституту держави і права ім. В. М. Корецького НАН України, а завідувач відділу теорії держави і права цього інституту Н. М. Оніщенко виступила із доповіддю на пленарному засіданні. На другий день проведення конференції, 15 березня, були організовані майстер-клас, тренінг, круглий стіл та брейн-ринг на правову тематику. Загалом другий день мав більш невимушений характер та був спрямований на спілкування і обмін досвідом між учасниками конференції.

Дата події