У Фізико-технічному інституті працюють і навчаються переважно чоловіки. Але серед цієї великої чоловічої сили є і тендітні дівчата та жінки, які прикрашають ФТІшний колектив. Хочу розповісти про шестикурсницю фізико-технічного факультету Поліну Байденко.

Вступивши до університету у 2006 році, вона внесла в життя факультету яскраву іскру, яка змогла запалити не лише студентів, а й викладачів та адміністрацію факультету. Це дівчина – сонце, дівчина – золото.

Уже на 2 курсі її обрали на посаду голови профбюро студентів ФТІ. І з того часу життя для неї наповнилося не лише навчанням, а ще й обов'язком захисту та підтримки студентів. Для багатьох колег Поліна стала не лише товаришем, а й гарантом їхніх прав. Завжди виважена і впевнена, вона є визнаним в університеті молодіжним лідером. Крім цього, гарне навчання було для неї не на останньому місці. Незважаючи на насичені студентськими справами будні, дівчина знаходить час для відпочинку та цікавого дозвілля. Вона грає на гітарі, захоплюється волейболом, активно вболіває за Формулу-1.

Хотілося б побажати Поліні лише найкращого в житті, гарного здоров'я, успішного захисту диплома (який має бути лише червоним) і міцного чоловічого плеча поряд.

Марина Мазур