«Прагнути кращого і не зупинятись на досягнутому» – під таким девізом уже шостий рік поспіль ПБФ спільно з ФММ проводять науково-практичну конференцію «Ефективність інженерних рішень у приладобудуванні».

У 2005 році, коли проходила перша конференція, її учасниками були лише студенти нашого університету. Та з кожним роком зростає кількість бажаючих взяти участь у роботі конференції як з КПІ, так і з інших університетів.

24 листопада 2010 року в залі засідань Вченої ради НТУУ «КПІ» відбулася VІ Науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених «Ефективність інженерних рішень у приладобудуванні». В її роботі взяли участь близько ста учасників, які представили вісімдесят доповідей, у тому числі студенти Івано-Франківського  національного університету нафти і газу, студенти з Білорусії та з Німеччини.

Розвиток даної конференції від загальноуніверситетської до міжнародної засвідчує, як гармонійно можуть бути поєднані два широких  напрями науки: приладобудування та економіка.

Організаційний комітет дякує керівникам ПБФ та ФММ  за підтримку в проведенні конференції. А також усім, хто брав участь у її роботі.

Чекаємо на зустріч наступного року!

Д.Крепак, В.Клімашевська, магістри ПБФ