30 березня 2010 року делегація компанії Джеппсен корпорації Боїнг на чолі з керуючим директором паном Бредом Томанном відвідала Київську політехніку. До складу делегації також входили: директор департаменту передових досліджень доктор Єнс Шіфіле, директор українського представництва компанії доктор О. Прохорчук та керівник департаменту по роботі з персоналом по Україні та Росії І.Савінова.

Метою зустрічі було обговорення деталей угоди про партнерство, співробітництво та науковий обмін між компанією Джеппсен та НТУУ «КПІ». Зокрема, обговорювалося читання спільних лекцій, проведення презентацій представниками компанії для студентів та викладачів університету, проведення спільних науково-технічних досліджень, підготовка дипломних робіт магістрів та дисертацій за науковими темами, які становлять спільний інтерес для компанії та університету. Окремо обговорювалося питання щодо створення на території університету лабораторії компанії Джеппсен.

Гості відвідали лабораторії ФАКС, серед яких – щойно створену за програмою ТЕМПУС, науковий парк «Київська політехніка», де ознайомилися з сучасними розробками універси­тету.

За інформацією ФАКС

Дата події