Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта», в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence, презентував наступний, вісімнадцятий академічний рейтинг ЗВО України «Топ-200 Україна 2024».
 
При складанні цьогорічного рейтингу враховувалися сучасні тенденції розвитку вищої освіти, яка знаходиться в стані глибинних змін в ході здійснюваних реформ та зазнає великих втрат в результаті повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну.
 
Враховувалася всебічність і багатогранність діяльності університетів. З цією метою, для визначення результатів роботи університетів, їх діяльність сукупно оцінювалася з використанням великих масивів даних (узагальнених за декілька років) на широкій базі важливих показників (6 міжнародних і 4 національних).
 
Як і в минулому році КПІ став першим у цьому рейтингу. До п’ятірки кращих увійшли Київський національний університет імені Тараса Шевченка (друге місце), Національний університет «Львівська політехніка», Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна і Сумський державний університет посіли третє, четверте і пяте місця відповідно.

📋️️️️ З цьогорічним рейтингом «Топ-200 Україна 2024»‎ можна познайомитися за посиланням.

https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=8252

Дата події