Наводимо щоденну хроніку життя університету в драматичний період української історії — з 24 лютого до 10 квітня 2022 року. Нагадуємо, що в перший день війни ректор КПІ Михайло Згуровський на своїй сторінці у Facebook звернувся до київських політехніків з такими словами:

https://t.me/presinfokpi/2316

Дорогі київські політехніки. Сьогодні ми прокинулися в іншому світі. Збагнути його сутність і подальше майбутнє нам належить пізніше. Зараз координаційний штаб КПІ працює над організацією роботи й життєдіяльності університету за нових умов воєнного стану. Прийняті перші рішення штабу. О 15:00 відбудеться засідання адміністративної ради КПІ за участю усіх деканів, директорів інститутів, керівників адмінслужб, представників органів студентського самоврядування, громадськості. Скоординуємо роботу на усіх рівнях. Бережіть себе, своїх рідних і друзів.
М. Згуровський

Того ж дня на чолі з ректором було створено координаційний штаб КПІ у складі членів ректорату і керівників базових підрозділів. Штаб координував усі напрями життєдіяльності університету під час оборони Києва. Про роботу координаційного штабу ректор щоденно інформував громадськість. Ці звіти викладено в телеграм-каналі «Ректорат».

https://t.me/rektoratkpi/5425

📋️️️️️ Щотижня проводилися планові засідання ректорату. Протоколи усіх засідань ректорату викладено — за посиланням.

https://drive.google.com/drive/folders/12UCzjrOJjgwcLEmUlt2yU6i9EdK1C5o…

Опіку за студентами, викладачами й мешканцями навколишніх будинків, які перебували в гуртожитках і укриттях університету, взяв на себе Гуманітарний штаб на чолі з проректоркою Наталією Семінською.

🎥 Докладно — в матеріалі КПІмедіа.

https://youtu.be/3krzBgtGc_E?si=UAJb1OB3NGNkrs68

📋️️️️️ Охочі дізнатися про те, що відбувалося в ті дні, можуть ознайомитися з документальною інформацією.

https://t.me/rektoratkpi/4033

‼️ Для перегляду інформації в телеграм-каналі «Ректорат» по днях потрібно зайти в пошук у каналі, натиснути на календарик і вибрати потрібну дату.

Дата події