🖼 Сьогодні відбувається цікавий та історичний захід з питань розгляду результатів пілотного проєкту з мінімізації корупційних ризиків під час діяльності закладів вищої освіти, що готують студентів за 081 спеціальністю "ПРАВО".

Такий проект направлений на виявлення, оцінку та мінімізацію корупційних ризиків.

Корупційні ризики - це можливість здійснення неправомірних/корупційних дій під час виконання наданих повноважень. Це ще не сама корупційна дія, а тільки можливість. Тобто система управління у бізнес-процесі має певну хибу.

Цілі заходу:

• презентувати результати реалізації трьома правничими школами України пілотного проєкту з мінімізації корупційних ризиків і формуванні культури нульової толерантності до корупції;

• поділитися досвідом участі у пілотному проєкті з представниками інших закладів вищої освіти та іншими стейкхолдерами;

• обговорити підготовлені експертами рекомендації, отримати зворотний зв’язок від партнерів та з’ясувати їх готовність до впровадження наданих рекомендацій;

• обговорити можливість поширення досягнень пілотного проекту на інші зацікавлені заклади вищої освіти з метою мінімізації корупційних ризиків у їх середовищі та плекання в їх спільнотах нульової толерантності до корупції.

Дата події