14 травня у Центрі культури та мистецтв КПІ відбувся присвячений Дню матері благодійний звітний концерт Народного ансамблю народного танцю "Політехнік" і підопічних цього колективу – маленьких артистів з дитячої студії "Постолята".

Захід зібрав понад тисячу шанувальників і прихильників хореографічного мистецтва, а наші артисти, своєю чергою, подарували їм цікаву подорож у яскравий світ мистецтва танцю, створивши неймовірну атмосферу різнобарвного свята та краси.

Усі зібрані під час концерту кошти – більше ніж 58000 грн! – перераховано у Благодійний фонд підтримки Збройних сил України "Київський політехнік".
Це далеко не перший благодійний захід, який проведено з ініціативи ЦКМ КПІ ім. Ігоря Сікорського. Концерти "Осінь надії" та "Все буде Україна", два фестивалі вуличних танців "Street Hype", ярмарок-продаж – усе це разом вкотре доводить, що ми всі небайдужі до потреб української армії і готові їй допомагати.

kpi images - звітний концерт Народного ансамблю народного танцю

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях живе любов до України. Щиро сподіваємося, що наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!

Олена Фаршіді

Дата події