Всеукраїнський масштабний інженерний хакатон SmaRTF проходитиме в галузях: робототехніка, програмування, інженерія, електроніка та конструювання.

Учасники зможуть поринути в атмосферу інженерної творчості й набути практичних навичок створення прототипу готового девайсу. Кожен учасник матиме змогу вибрати заняття до душі в галузі Інтернету речей.

Тема хакатону: ІоТ

Змагання відбудуться у два етапи.

🔹 І етап — 30–31 жовтня.
Упродовж 48 годин учасники мають розвʼязати проблему в рамках категорії, оголошеної в день змагань з презентацією проєкту. Вона включатиме опис роботи пристрою / системи, структурні схеми та попередній кошторис створення прототипу. 5 найкращих рішень потраплять у другий етап, де буде профінансовано створення прототипу пристрою / системи в рамках бюджету.⠀
🔹 ІІ етап — 4 грудня. Презентація готового прототипу девайсу.

Переможців визначатимуть на кожному етапі. До другого етапу пройдуть тільки переможці першого етапу.

Умови участі
🔹 Тип участі — командний.
🔹 Учасниками SmaRTF можуть стати студенти віком від 16 до 25 років, які мають мотивацію та зацікавлені в розвитку своїх скілів.
🔹 Команда складається з 2–4 учасників.

⏰ Реєстрація команди для участі в SmaRTF триває до 24 жовтня включно.

Участь у хакатоні безплатна.

Формат проведення SmaRTF — онлайновий, на платформі ZOOM.

Щодо технологій виконання завдань обмежень немає. Для участі потрібен мінімальний рівень знань у розробленні радіоелектроніки. Тож не вагайтеся — реєструйте свою команду вже зараз!

Організатор: радіотехнічний факультет КПІ.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/4Mtx9p5AQpD8B2Lb7

Дата події