Повідомляємо Вам, що КПІ ім. Ігоря Сікорського подовжив дію програми Microsoft Imagine Academy та Office365 до 12.05.2022 року.

Microsoft Imagine Academy надає можливість використання системи дистанційного навчання E-learning з набором онлайнових курсів, учбових планів та інших методичних матеріалів, проходження сертифікації). Для використання можливостей програми необхідно звернутись до відповідальних за участь в програмі Microsoft Imagine Academy в інститутах/факультетах та інших підрозділах КПІ ім. Ігоря Сікорського (список відповідальних можна подивитись за посиланням).

До уваги викладачів, науковців, студентів та співробітників STEM (Технічного напряму) факультетів/інститутів !!!

В рамках дії програми Microsoft Imagine Academy КПІ ім. Ігоря Сікорського отримав підписку на Microsoft Azure Dev Tools for Teachers (до 31.08.2022 року) для STEM (Технічного напряму) факультетів/інститутів. Це дає можливість студентам, викладачам та науковцям використання в навчальному процесі університету безкоштовного ліцензійного програмного забезпечення фірми Microsoft.

Для отримання доступу до завантаження програмного забезпечення фірми Microsoft необхідно звернутись до відповідальних за участь в програмі Microsoft IT Academy у своїх підрозділах (список відповідальних можна подивитись за посиланням).

Дата події