На нашому сайті та на сторінках КПІ ім. Ігоря Сікорського в мережі Facebook вже порушувалася тема будівництва Навчально-житлового комплексу «Кампус», який споруджується на земельній ділянці по вул.Польова, 38, право на постійне користування якою має КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Лунають вимоги щодо оприлюднення інвестиційної угоди, відповідно до якої будується цей комплекс, і якою передбачено виділення понад 600 квадратних метрів для Політехнічного ліцею КПІ. Університет не заперечує проти цього. Але, згідно з умовами документу, оскільки спорудження комплексу проводиться не коштом бюджету, а за гроші інвесторів, для цього необхідна згода компанії ТОВ «Стандарт Девелопмент», яка проводить це будівництво. Тож для її одержання університет звернувся до керівника цієї компанії (скан-копія листа від 03.10.2018 вих. №450/974 додається). Інформацію про це було розміщено на сторінках КПІ ім. Ігоря Сікорського в мережі Facebook. Проте керівництво компанії вважає недоцільним надавати копію угоди в широкий доступ, про що своїм листом від 09.10.2018 вих. №83 університет повідомив директор ТОВ «Стандарт Девелопмент» М.Тимофеєв (скан-копія листа додається).

Усі, хто цікавиться цим будівництвом, відповіді на свої запитання можуть отримати на засіданнях Інвестиційної комісії університету. Про те, коли проходитимуть ці засідання, можна довідатися у її секретаря Марини Олександрівни Мазур, т. (044) 204 82 82.

Долучення Розмір
Запит Изображение 022.jpg (2.39 МБ) 2.39 МБ
Відповідь Кампус FR12.jpg (701.78 КБ) 701.78 КБ
Дата події