У КПІ ім. Ігоря Сікорського впроваджено комплексну систему заходів для забезпечення харчової безпеки серед студентів, співробітників і курсантів. Координацію цієї роботи здійснює Центр студентського харчування (ЦСХ), що є структурним підрозділом університету та підпорядковується проректору з адміністративно-фінансової роботи.

ЦСХ виконує функції з організації харчування для всіх категорій споживачів університету, реалізовує кондитерські та кулінарні вироби, напої, соки, молочні та інші продукти, а також здійснює виїзне обслуговування баз відпочинку КПІ ім. Ігоря Сікорського.

kpi images

До складу ЦСХ входять дві студентські їдальні з гарячими стравами, випічкою власного виробництва, гарячими й холодними напоями. Відповідно до наказу ректора від 10 квітня 2014 року № 4-101, ЦСХ також може організовувати харчування під час семінарів, нарад, інших подій, а також фуршети, бенкети й кава-брейки за запитами співробітників або сторонніх осіб.

Університет дбає про доступність та сталість харчування. В їдальнях пропонуються різноманітні страви, включно з вегетаріанськими та веганськими, із сезонних продуктів, без надмірного використання оброблених інгредієнтів. Продукти постачаються з надійних джерел із урахуванням екологічної відповідальності.

kpi images

На території університету функціонують, зокрема, дві основні їдальні. У центральному корпусі розміщено їдальню на 60 посадкових місць, яка працює протягом усього навчального року. Тут студентам і співробітникам пропонується збалансоване та різноманітне меню: супи, салати, гарніри, закуски, десерти, а також веганські страви. Затишна атмосфера сприяє не лише харчуванню, а й навчальній діяльності в перервах між заняттями.

kpi images

Інша їдальня розташована на першому поверсі 31 корпусу, ліворуч від центрального входу. Вона розрахована на 60 посадкових місця і вирізняється комфортною атмосферою з м’якими диванами. Тут представлений великий вибір страв і напоїв, що приваблює як студентів і працівників, так і гостей університету.

kpi images

Крім цього, на території КПІ ім. Ігоря Сікорського функціонують дві кав’ярні та два буфети, що орендують приміщення університету, а також встановлені дві кавомашини для швидкого доступу до напоїв. Наразі ведеться підготовка до відкриття ще однієї їдальні та додаткової кав’ярні, що розширить можливості харчування для студентів і персоналу.

Харчування у КПІ – це не лише корисно й поживно, а ще й апетитно та зручно.

Дата події