До Київської політехніки завітали представники одного з найпотужніших і найпоширеніших хмарних провайдерів у світі Amazon Web Services (AWS), державні посадовці, провідні підприємці та бізнес, щоб обговорити спільні дії задля розвитку хмарних технологій, цифрової трансформації та інновацій в університеті.

Делегація від Amazon Web Services на чолі з директором з цифрових трансформацій у державному секторі AWS Ліамом Максвеллом відвідала Україну вперше від початку повномасштабного вторгнення.

«Я дуже вдячний компанії Amazon, зокрема Ліаму та Пітеру, за те, що вони приїхали й відвідали КПІ. Цей візит дуже важливий і показовий. Він засвідчує те, що найбільші технологічні компанії світу зацікавлені у співпраці з найкращим технічним закладом вищої освіти України», — зазначив Олександр Маріковський, голова підкомітету з питань регіонального економічного співробітництва і торгівлі Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку.

Безпечні хмарні сервіси та технології, доступ до платформ для навчання студентів і викладачів з фокусом на тренди штучного інтелекту — те, над чим працюватимуть КПІшники й представники AWS.

Також завдяки підтримці AWS студенти та викладачі КПІ зможуть безперебійно працювати над власними проєктами, незважаючи на виклики, пов’язані з війною

Дата події