Наприкінці грудня в Інституті спеціального зв'язку та захисту інформації (ІСЗЗІ) Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" відбулися урочистості з нагоди 19-го випуску молодих офіцерів.

Дипломи та перші офіцерські погони отримали п'ятдесят чотири  військовослужбовці. П'ятеро випускників здобули дипломи з відзнакою, одна з них – диплом з відзнакою та золоту медаль. Усі вони виконуватимуть свій військовий та професійний обов'язок у Держспец­зв'язку України, Службі безпеки України, Службі зовнішньої розвідки України, Управ­лінні державної охорони України.

У церемонії випуску взяли участь голова Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України підполковник Юрій Щиголь, ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Михайло Згуровський, начальник ІСЗЗІ Олександр Пучков та інші.

Юрій Щиголь привітав молодих лейтенантів з цією визначною подією в їхньому житті та побажав випускникам інституту бути взірцем офіцерської честі і відповідальності, надійними захисниками кіберпростору держави, вірними і відданими українському народові.

Успіхів на життєвому шляху, впевненості у власних силах, витримки та наполегливості в досягненні визначеної мети зичив випускникам Михайло Згуровський. Він також побажав їм ніколи не забувати та завжди пишатися своєю альма-матер.

Олександр Пучков привітав особовий склад інституту й побажав молодим офіцерам бути гідними продовжувачами військових традицій та звитяг українського народу. Окремо він відзначив випускників-відмінників навчання та активних учасників громадського життя інституту, вручив їм повідомлення для їхніх батьків про зразкове виконання військового обов'язку.

Золота медалістка лейтенант Ольга Шевчук від імені випускників подякувала керівництву, науково-педагогічним працівникам, командирам за їх мудрість, знання, розуміння, повагу і підтримку та привітала однокурсників з успішним завершенням навчання й побажала усім мирного неба і здійснення життєвих мрій та сподівань.

Хвилюючим і зворушливим моментом церемонії стало прощання випускників зі службовим прапором інституту.

А ще того дня Юрій Щиголь і Михайло Згуровський вручили старшому викладачу спеці­альної кафедри № 1 підполковнику Антону Сторчаку диплом кандидата технічних наук за спеціальністю "Інформаційна безпека держави".

За інф. ІСЗЗІ

Дата події