З 17 вересня по 1 жовтня профком студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського проводив Спартакіаду першокурсників. Спортсмени змагалися в стрітболі, волейболі, шахах та боулінгу. Заключним і найвидовищнішим етапом спортивного марафону став мініфутбол.

У фіналі вболівальники спостерігали за грою, в якій зійшлися чотири найсильніші команди факультетів та інститутів КПІ. За її результатами "бронза" дісталася команді радіотехнічного факультету, на другому місці – команда Інституту телекомунікаційних систем. Безперечним переможцем стала команда Інституту спеціального зв'язку та захисту інформації.

Нагадаємо, що Спартакіада першокурсників проходила в КПІ ім. Ігоря Сікорського вперше, до цього подібне змагання проходило лише у Видавничо-поліграфічному інституті. Учасниками нинішньої спартакіади стали представники 21 факультету.

За результатами змагань і набраних очок перше місце посів Інститут енергозбереження та енергоменеджменту, друге – факультет прикладної математики, третє – факультет інформатики та обчислювальної техніки.

Дата події