У КПІ ім. Ігоря Сікорського тривають засідання робочої групи з питань підготовки майнових комплексів факультетів та інститутів університету до нового навчального року.

Як повідомив її голова перший проректор університету академік НАН України Юрій Якименко, на засідання почергово запрошуються декани та їхні помічники з адміністративно-господарської роботи. На підставі даних зробленого робочою групою моніторингу стану будівель, аудиторного фонду та матеріально-технічної бази підрозділів уточнюються плани заходів щодо їхньої підготовки до роботи в новому навчальному році. Крім того, визначаються порядок виконання робіт та джерела їхнього фінансування – власні кошти факультетів/інститутів або кошти загального бюджету. Отож до складу робочої групи увійшли керівник Департаменту економіки та фінансів - головний бухгалтер Людмила Субботіна, в.о. проректора з адміністративно-господарської роботи Роман Бригинець, начальник навчального відділу Департаменту навчальної роботи Анатолій Лемешко, начальник відділу проектно-кошторисних робіт Оксана Булана та інші.

Уточнені та узгоджені плани робіт щодо підготовки об’єктів до нового навчального року очільники факультетів та інститутів мають передати в робочу групу 21 червня, після чого розпочнеться їхня реалізація. Виконання цих планів напередодні початку навчання перевірить комісія.

А поки що члени робочої групи разом з керівниками підрозділів обговорюють стан і черговість виконання робіт з ремонту аудиторій, туалетів, коридорів, перекриття ділянок дахів на корпусах тощо.

На фото: члени робочої групи та декан фізико-математичного факультету Володимир Ванін обговорюють план підготовки майнового комплексу факультету до роботи в новому навчальному році

Дата події