27 травня на розширеному відкритому засіданні Вченої ради університету в рамках підготовки до виборів ректора Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» кандидат на цю посаду академік НАН України Михайло Згуровський зустрівся з викладачами, співробітниками та здобувачами вищої освіти і презентував свою програму розвитку університету на період до 2023 року.

Усі вже мали можливість попередньо ознайомитися з положеннями програми Михайла Згуровського – її було оприлюднено на сайті університету та в газеті «Київський політехнік» від 23 травня 2019 року (№18). Тепер кандидат, відповідно до вимог п.15 Методичних рекомендацій щодо особливостей виборчої системи та порядку обрання керівника закладу вищої освіти, затверджених Постановою КМ України від 5 грудня 2014 р. № 726, оприлюднив її на зустрічі з колективом університету.

Після виступу Михайло Згуровський відповів на запитання. Вони стосувалися джерел і можливостей фінансування університетської науки, проведення зустрічей ректора зі студентами (остання, нагадаємо, відбулася 23 травня), спорудження нових гуртожитків і навчальних приміщень, забезпечення теплом навчальних приміщень в зимовий період і загальноуніверситетської програми енергоефективності та енергозбереження, порядку затвердження бюджету КПІ та контролю за витратами бюджетних коштів тощо.

[27.05.2019 | 15:00] Зустріч кандидата на посаду ректора з викладачами, працівниками та здобувачами вищої освіти

27 травня 2019 року о 15-00 в залі Вченої Ради КПІ ім. Ігоря Сікорського (пр-т Перемоги, 37, 1 корпус) відбудеться зустріч кандидата на посаду ректора КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайла Захаровича Згуровського з викладачами, працівниками та здобувачами вищої освіти.

Дата події