23 квітня 2019 р. студенти третього курсу ВПІ, майбутні фахівці з реклами і зв'язків з громадськістю, завітали до Будинку Уряду. Вони ознайомилися з особливостями роботи вищого органу виконавчої влади та більше дізналися про організацію урядових комунікацій з громадськістю.

Студенти відвідали Музей історії урядів України, експонати якого розповідають про роботу урядів, що діяли на території сучасної України від 1917 року до наших днів. Також для них провели екскурсію Будинком Уряду.

У прес-центрі Будинку Уряду відбулася зустріч з керівником Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України Роксоланою Стадник. Вона розповіла про особливості організації урядових комунікацій, зокрема про роботу комунікаційної платформи "Єдиний голос", проведення всеукраїнських форумів фахівців з питань комунікацій тощо.

Значну частину зустрічі було присвячено бренду Ukraine NOW, якому незабаром виповниться рік. Цей продукт став чудовим прикладом співпраці бізнесу, міжнародних експертів та урядовців для популяризації нашої держави. Як розповіла Роксолана Стадник, бренд України Ukraine NOW отримав одну з престижних премій у сфері дизайну Red Dot Design Award 2018. Крім того, він був визнаний переможцем у номінації "Ребрендинг року: змінюйся або йди додому" за версією X-Ray Marketing Awards 2018 та посів друге місце в номінації "Революція комунікацій".

На завершення зустрічі студентам запропонували стати повноважними представниками (амбасадорами) бренду Ukraine NOW та надали презентаційні матеріали. Також вони отримали інформацію про можливості стажування в Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Інф. ВПІ

Дата події