25 квітня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідала делегація представників Арабської Республіки Єгипет під керівництвом міністра у справах компаній державного сектору Халіда Бедаві.

До її складу входили радник міністра з питань інвестицій та реструктуризації Усама Еззо і керівник офісу міністра Далія Тадрос. Крім того, з боку гостей у візиті також узяли участь генеральний директор УНЗК «Важмашімпекс» Євген Козік та інші.

Метою відвідання КПІ ім. Ігоря Сікорського представниками реального сектору економки Єгипту було ознайомлення з університетом та його досягненнями в сфері фізики металів і металургії.

З гостями зустрілися проректор КПІ ім. Ігоря Сікорського з міжнародних зв’язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, директор університетського Центру міжнародної освіти Володимир Коваль, декан інженерно-фізичного факультету Петро Лобода, начальник відділу зовнішньо-економічної діяльності Андрій Шишолін, працівники ІФФ та департаменту міжнародного співробітництва.

Сергій Сидоренко зробив для представників промисловості АРЕ презентацію КПІ ім. Ігоря Сікорського, а Володимир Коваль розповів про можливості навчання в університеті для громадян іноземних держав. Після цього для членів делегації було влаштовано екскурсію по університету. Вони оглянули й експозиції Державного політехнічного музею України при КПІ ім. Ігоря Сікорського та його Відділу авіації і космонавтики ім. Ігоря Сікорського. Крім того, гості з Єгипту відвідали інженерно-фізичний факультет, де мали змогу на власні очі побачити, в яких умовах навчаються майбутні інженери-матеріалознавці та металурги, оглянути лабораторії та їхнє обладнання й ознайомитися з науково-дослідною діяльністю факультету та її результатами.

Дата події