29 березня 2018 року на кафедрі хімічного, полімерного та силікатного машинобудування ІХФ КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшла відкрита лекція англійською мовою на тему "Конструювання виробів із пластмас". Лекцію провів головний конструктор проекту-керівника групи розробки моделей перемикачів компанії "Костал Україна" Вадим Деркач. Лекція проходила в навчальній аудиторії, оформленій за підтримки ТОВ "Костал Україна" – дочірнього підприємства компанії KOSTAL GROUP. На лекції були присутні в. о. завідувача кафедри ХПСМ Олександр Володимирович Гондлях, викладачі та студенти.

Співробітники, студенти та всі бажаючі, які хотіли відвідати лекцію, але не могли бути присутніми особисто, мали змогу зареєструватися на сайті кафедри ХПСМ та підключитися до онлайн трансляції в режимі вебінара.

Присутні на лекції отримали змогу ознайомитись із сучасним світовим рівнем конструювання виробів із пластмас, особливостями полімерних матеріалів, типовими помилками під час конструювання та засобами їх подолання, а також із можливостями передових систем комп'ютерного проектування, і водночас оцінити свій рівень володіння англійською мовою і технічною термінологією. В. Деркач провів лекцію з широким використанням мультимедійних засобів, наочних пластмасових предметів та прикладами зі свого конструкторського досвіду, завдяки чому лекція пройшла цікаво та з живим спілкуванням.

О.Л.Сокольський, доцент кафедри хімічного, полімерного та силікатного машинобудування

Дата події