Французька весняна школа пройшла в нашому університеті з 29 травня по 1 червня. Її орга­нізували Університет Лотарингії (Universite de Lorraine), науково-дослідна лабораторія LORIA (Lorraine Research Laboratory in Computer Science and its Applications) та КПІ ім. Ігоря Сікорського в рамках програми Erasmus+.

Відкриття заходу відбулося 29 травня  за участю пана Сільвена Ріголле, аташе французького посольства з питань університетського і наукового співробітництва, директора французько-українського центру університетського і наукового співробітництва, проректора з навчально- виховної роботи П.О.Киричка, представників факультетів та відділу академічної мобільності.

Завдяки проекту кредитної мобільності програми Erasmus+ участь у школі взяли 100 студентів, аспірантів та науково-педагогічних пра­цівників. Вони прослухали лекції за напрямами  "Artificial Intelligence & Robotics" та "Data Science", які читали англійською мовою сім професорів з Університету Лотарингії. 88 учасників отримали сертифікати проходження French Spring School (умовою отримання сертифікату було відвідування 70% лекцій за одним напрямом). Варто відзначити високу зацікавленість студентів, які не пропустили жодної лекції.

Наступної весни також плануємо провести таку школу.

Інф.  департаменту навчально-виховної роботи

[29.05-01.06.2017] Французька весняна школа

Шановні студенти, аспіранти та науково-педагогічні працівники! Запрошуємо Вас взяти участь у Французькій весняній школі, яка проходитиме з 29.05.2017 по 01.06.2017 на базі КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Захід організовано спільно з Університетом Лотарингії, науково-дослідною лабораторією LORIA (Université de Lorraine/LORIA) та КПІ ім. Ігоря Сікорського у рамках програми ЄС “Erasmus+”, кредитна мобільність. Лекції будуть читати професори Університету Лотарингії (Французька Республіка).

Детальна інформація на сайті:
http://mobilnist.kpi.ua/french-spring-school-2017/
Обов'язкова попередня реєстрація!

Долучення Розмір
n14397.jpg (74.94 КБ) 74.94 КБ
Дата події