Дорогі друзі! Шановні колеги!

Від усієї душі вітаю вас з Днем Незалежності України!

24 серпня – це не просто червоний день у календарі. Головне свято нашої держави набуло нині особливого змісту. Цього дня двадцять шість років тому Україна звільнилася від імперських пут. Але сьогодні її громадяни мусять захищати своє право бути господарями на власній землі. Майже щодня війна на сході країни забирає все нові й нові життя. В скорботному списку загиблих героїв є й імена десятьох київських політехніків. Двоє з них посмертно удостоєні звання Героя України. Вічна слава захисникам Вітчизни! Світла їм пам’ять…

Отож День Незалежності – це не лише свято. Для кожного з нас це, передусім, нагода знов відчути свою приналежність до рідної землі. Відчути себе частинкою великого цілого і знову пересвідчитися в нашій єдності, в тому, що ніхто і ніщо не змусить наш народ скоритися.

Завдяки спільній праці багатьох поколінь українців ми маємо все, щоб наша держава увійшла до родини найуспішніших у світі. Тож подальша її доля залежить від мужності, стійкості і наполегливості усіх нас. Гуртуймося задля перемоги і процвітання!

Миру і добра вам, міцного здоров’я, здійснення усіх мрій і сподівань! І незламної віри в щасливу долю України!

З Днем Незалежності!

З повагою, Михайло Згуровський

Дата події