Інститут металофізики ім. Г.В.Курдюмова НАН України відзначив 70-річчя від дня заснування! З цієї нагоди ректор НТУУ “КПІ” академік НАН України М.З.Згуровський надіслав привітання директору та колективу інституту.

Директору Інституту металофізики
ім. Г.В. Курдюмова НАН України
академіку НАН України О.М. Івасишину

Дорогий Оресте Михайловичу!

Від імені Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" вітаємо колектив Інституту металофізики ім. Г.В. Курдюмова НАН України з 70-річчям від дня заснування!

Визначними науковими досягненнями, зв'язками з промисловістю і міжнародною сферою, успіхами видатних випускників Київського політехнічного – співробітників ІМФ – колектив Інституту металофізики завоював визнання науково-освітянської спільноти як на теренах України, так і за її межами.

Пишаємося тим, що в наукових дослідженнях, підготовці інженерних кадрів та кадрів вищої кваліфікації, розробці навчально-методичної літератури, публікаціях підручників та монографій разом із вченими ІМФ беруть участь і вчені нашого університету.

Ця традиція – традиція нерозривної єдності Інституту металофізики і НТУУ "КПІ", закладена видатним педагогом і вченим академіком В.Н. Гриднєвим, – зберігається протягом десятиліть.

Бажаємо подальших успіхів, досягнення нових висот в ім'я України, а кожному із вас, наші дорогі колеги, – здоров'я, творчих здобутків, здійснення всіх  мрій і сподівань!

З повагою, М.З.Згуровський, ректор НТУУ “КПІ” м. Київ, травень 2016 року