Під такою назвою в Картинній галереї НТУУ "КПІ" 21 жовтня  2015 року відкрилася  виставка художниці із Білої Церкви Тетяни Максимової. Майстриня використовує традиційні техніки батику: холодний, гарячий, вузловий і техніку вільного розпису. Проте, працюючи також у техніці олійного малярства, автор і батик наближає до живопису, виконує складні, багатошарові роботи з вражаючими ефектами та неповторними складними кольорами.

 Тетяна Максимова – член Національної спілки художників України, член Білоцерківської спілки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. З 2008 року майстриня веде активну творчу діяльність, учасниця багатьох виставок і конкурсів.

 Звичайно, в газетній публікації про виставку неможливо передати весь спектр відчуттів від споглядання  картин художниці. Мабуть, головне, що можна відзначити, це світлий настрій, гармонійність і поетичність  її робіт. У них природа ніби прокидається і постає з вранішнього туману, а іноді яскраво буяє в сонячних променях. Вражає й чудове володіння майстринею живописними техніками.

Виставка "Пробудження"відкрита для відвідування до 13 листопада 2015 року.

Володимир Школьний

Дата події