9 вересня 2015 року відбулася робоча зустріч з керівником Інституту матеріалознавства Університету  ім. Отто-фон-Геріке (м.Магдебург) професором Міхаелeм Шеффлером.

Від НТУУ "КПІ" у зустрічі взяли участь проректор з міжнародних зв'язків С.І.Сидоренко, директор ММІ М.І.Бобир, декан ФЕА О.С.Яндульський, директор Спільного українсько-німецького факультету машинобудування НТУУ "КПІ" та Університету  ім. Отто-фон-Геріке Б.О.Яхно, заступник декана ФЕА В.І.Тєряєв, заступник декана ІФФ О.І.Дудка та інші.

Учасники зустрічі обговорили низку питань щодо організації Міжуніверситетського міжнародного  комплексу "Машинобудування та енергетика" відповідно до тристороннього Меморандуму між Магдебурзьким університетом ім. Отто-фон-Геріке, Вроцлавським університетом технологій та Національним технічним університетом України "Київський політехнічний інститут".

З метою розвитку співпраці гість із ФРН також відвідав Механіко-машинобудівний інститут, інженерно-фізичний факультет, оглянув Спільний навчально-науковий центр НТУУ "КПІ" та "Прогрестех-Україна", навчальний центр НААS, навчальний центр FESTO, ознайомився з можливостями кафедри ДММ і ОМ у галузі 3D-моделювання, чисельного моделювання задач механіки деформованого твердого тіла. Професор Шеффлер виступив перед співробітниками, студентами та викладачами і  відповів на їх запитання.

Дата події