За підсумками Першого національного конкурсу лідерів активного та екологічного туризму, проведеного Українською асоціацією активного та екологічного туризму, турклуб НТУУ "КПІ" "Глобус" переміг аж у двох номінаціях: кращий турклуб 2014 року та краща школа підготовки кадрів активного туризму. Лідерів у п'ятнадцяти номінаціях визначили за результатами інтернет-голосування та оцінок експертного журі.

Офіційна церемонія нагородження переможців конкурсу відбулася 26 березня на UITT 2015 – головній туристичній виставці України, що проходила в Міжнародному виставковому центрі. Київську політехніку на нагородженні представляла Маргарита Сакова, керівник інформаційного відділу клубу. Вона подякувала організаторам конкурсу за надану можливість представити свої досягнення та поділитися ними з іншими; усім політехнікам, хто своїми зусиллями забезпечив високий рейтинг клубу, а також усім, хто взяв участь у голосуванні.

Через нашу газету вона передає щирі вітання усім причетним до розвитку активного туризму та бажає їм якісного зростання, розвитку й нових досягнень.

На фото Маргарита Сакова

Дата події