Віктору Миколайовичу Марчевському – 80!

Уже майже півстоліття для співробітників кафедри машин та апаратів хімічних і нафтопереробних виробництв перший день квітня асоціюється з днем народження чудового фахівця, талановитого вченого і викладача – Віктора Миколайовича Марчевського.

Олімпіада з теоретичної механіки 2015

24 лютого 2015 р. в університеті пройшла студентська олімпіада з теоретичної механіки. Участь в олімпіаді взяли 48 студентів. Вони представляли п'ять факультетів та інститутів: ФАКС, ММІ, ІХФ, ЗФ та ІЕЕ.

Учись змолоду – згодиться на старість

Роман Жогов став першим в Інституті телекомунікаційних систем, хто отримав стипендію ректора НТУУ "КПІ" навчаючись всього на 3-му курсі. Він постійно бере участь у наукових конференціях, навчається на відмінно, наполегливо працює зі своїм науковим керівником С.Г.

Успіх команди КПІ на турнірі фізиків

З 6 по 11 березня у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна відбувся черговий ХІІІ Всеукраїнський студентський турнір фізиків. У цьому році наш університет вперше відрядив на турнір дві команди.

Навчання молодих бібліотекарів

З 2 по 5 лютого в селі Ізки Міжгірського району Закарпатської області пройшла ІІ Зимова школа молодого бібліотекаря Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації (УБА). Цьогорічна школа була присвячена рекламі та PR в бібліотеці.

Слово вдячності

Велике горе спіткало нашу сім'ю. 22 лютого в зоні АТО під Волновахою загинув мій рідний брат – Сергій Петрик. 25 лютого в с. Перемога Чернігівської області Ніжинського району ми поховали рідну людину – гарного сина, брата, чоловіка та батька двох малих діток.

Турклуб КПІ – кращий в Україні

За підсумками Першого національного конкурсу лідерів активного та екологічного туризму, проведеного Українською асоціацією активного та екологічного туризму, турклуб НТУУ "КПІ" "Глобус" переміг аж у двох номінаціях: кращий турклуб 2014 року та краща школа підготовки кадрів активного туризму.