Уже п'ятий рік поспіль у листопаді на факультеті елек­троенерготехніки та автоматики НТУУ "КПІ" проходить спартакіада з п'яти видів спорту. Програма змагань традиційно складається з плавання, настільного тенісу, баскетболу, волейболу та футболу. У спартакіаді цього року взяли участь студенти з семи кафедр факультету. Для кожного етапу змагань на всіх кафедрах були сформовані команди, до складу яких увійшли студенти 1–5 курсів.

Ці змагання відбулися з метою пропаганди здорового способу життя серед студентів та залучення їх до занять фізичною культурою та спортом.

Призові місця з плавання вибороли: І місце – О.Черній, гр. ЕТ-31м, ІІ місце – О.Дідовець, гр. ЕД-31, III місце – С.Бєлкін, гр. ЕМ-21; з настільного тенісу: І місце – О.Козленко, гр. ЕС-11, ІІ місце – С.Луференко, гр. ЕТ-02, ІІІ місце – Я.Кавраський, гр. ЕП-22. Переможцем змагань з футболу стала команда кафедри електричних мереж і систем; з баскетболу – команда кафедри відновлювальних джерел енергії; з волейболу – команда кафедри електричних станцій. Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та сувенірами. Тріумфатором спартакіади ФЕА 2013 року за загальним підсумком всіх змагань стала команда кафедри електричних станцій.

Спартакіада ФЕА відбулася завдяки плідній роботі орга­нізаторів: відповідального за спортивно-оздоровчу роботу на факультеті ст. викладача кафедри фізичного виховання В.М.Єфременко та студентів ФЕА – А.Мельника і М.Хітько. Змагання проходили за підтримки студентської ради та самоврядної профспілки студентів ФЕА. Суддівство здійснювали викладачі кафедри фізичного виховання ФБМІ.

Загалом у змаганнях узяли участь 130 студентів факультету.

В.М. Єфременко, ст. викл. кафедри фізичного виховання ФБМІ, відповідальна за спортивно-оздоровчу роботу на факультеті