Як і завжди, цьогорічний весняний "МЕДВІН" – книжкове  свято, на яке чекали і видавці, і читачі. Ця подія тривала три дні з 11 по 13 квітня. Навчальна література була представлена видавництвами "Знання", "Академія", Видавничім домом "Києво-Могилянська академія" та деякими іншими. Представляло свою продукцію там і видавництво нашого університету – Видав­ничо-поліграфічний комплекс "Політехніка" ВПІ НТУУ "КПІ".

Програма виставки, теж уже традиційно, була дуже різноманітною та насиченою. Шанувальники літератури могли провести на різноманітних заходах хоч цілий день. Окрім того, зареєстровані відвідувачі мали змогу потрапити на професійні семінари "Порівняльні особливості українського та російського книговидання та книгорозповсюдження" і "Альтернативні способи книговидання", або ж відвідати "Майстер-клас з побудови сюжету" тощо. Дуже цікавою була скайп-конференція з директором Інституту книжки Польщі Ґжеґожем Ґауденом "Книжкова реклама і пропаганда читання: досвід Польщі" і Перший фестиваль книжкової реклами "Клепка".

На стенді ВПК "Політехніка" було представлено нові видання нашого університету. Дуже популярними стали наші подарункові видання: "КПІ. Перше століття: Історичний огляд / Авт. – упоряд. В.І. Ліховодов та ін. та "Художественный иллюстрированный альбом всероссийской выставки в г. Киеве в 1913 году".

Підбиваючи підсумки, можна сказати, що відвідати цю книжкову виставку було дуже приємно. Адже можна було накупити книжкових новинок і поспілкуватися з авторами та видавцями.

Бестселери НТУУ "КПІ" за даними продажу у книгарнях ВПК «Політехніка» у 2012 році

У ВПК "Політехніка" друкуються підручники, навчальні посібники, наукові видання  –  вісники, тези допо­відей тощо. Багато з тих, хто планує захищати дисертацію, також звертаються до університетського видавництва з приводу друку авторефератів. До речі, на сьогоднішній день, друкуючи подібне видання обсягом 20 сторінок, формат А5, при накладі 120 екземплярів, можна отримати його за ціною 3 грн 20 коп. за примірник.

№ п/п Автор / Укладач Назва видання Кількість проданих примірників
1 Корнієнко Я.М. , Лукач Ю.Ю., Мікульонок І.О. та ін. Процеси та обладнання хімічної технології: Підручник у 2 ч., Ч.1 240
2 Мікульонок І.О. Інтелектуальна власність: Навчальний посібник 171
3 Корнієнко Я.М., Лукач Ю.Ю., Мікульонок І.О. та ін. Процеси та обладнання хімічної технології: Підручник у 2 ч., Ч.2 158
4 Праховник А.В.та ін. Введення в енергетичний менеджмент: Підручник 83
5 Тріщук О.В., Фіголь Н.М. Посібник з правопису для фахівців видавничо-поліграфічної галузі: Навчальний посібник 71
6 Під заг. ред. Костилева С.О. Історія української культури: Курс лекцій 69
7 Широков СВ. Физика ядерных реакторов: Навчальний посібник 56
8 Широков С.В. Ядерные енергетические реакторы: Навчальний посібник 56
9 Кульбич В.Ч. Проектування і розрахунки виробничих процесів: Методичні вказівки 53

З приводу замовлення робіт або придбання видань телефонуйте: (044) 406-81-78, або приходьте: вул. Полі­технічна, 14, корп. 15, поверх  2, ВПК "Політехніка".

За інф. ВПК "Політехніка"

Дата події