У мене є друг. Це шестикурсник ФСП Владислав Злочевський. Він – майбутній фахівець з адміністративного менеджменту, а ще гарний приклад того, як студент може сумлінно ставитися до навчання, творчо підходити до суспільної діяльності і добре відпочивати з друзями. Його фах передбачає наявність різноманітних знань і навичок, а головне – вміння гнучко мислити. Тому Влад набуває управлінського досвіду і навичок комунікації не тільки на парах, але й на практиці – в численних університетських заходах: від науково-практичних конференцій до програм Студентської соціальної служби.

Влад постійно бере участь у волонтерських акціях боротьби зі  СНІДом та за здоровий спосіб життя. Тому що це – правильно і гідно звання студента КПІ.  Він уміє не лише вчитися, тобто отримувати інформацію, але й аналізувати факти та приймати виважені рішення. На ФСП працюють професійні викладачі з великим життєвим досвідом, тож вчитися є у кого.

Маючи низку позитивних особистих якостей, Влад використовує їх на благо, завжди готовий прийти на допомогу, підтримати іншого. Його іскрометний гумор допомагає вийти із складних ситуацій. Друзям, одногрупникам, товаришам завжди легко працювати та спілкуватися з ним. А ще він надійний у словах та у справах.

Важлива риса його характеру – уміння відрізнити першочергове від неважливого. Він навчається так, що може з гордістю сказати: я студент КПІ і пишаюсь цим.

У першому семестрі Влада нагороджено іменною стипендією ректора. Хай же ця перша відзнака стане початком низки подальших нагород, які, я впевнений, чекають на Владислава попереду.

Дмитро Столяренко, студент ФСП