КПІ – це одна велика родина. І коли у когось з її членів стається біда, ми підтримуємо його всіма силами.

11 вересня в ЦКМ НТУУ "КПІ" відбувся благодійний концерт "Сміх заради життя". Завдяки цьому концерту організаторам вдалося зібрати частину коштів, потрібних для лікування студента 2-го курсу ММІФ Нікіти Драгомирецького.

Ми вирішили, що зібрати ці гроші допоможе благодійний КВН-концерт. Були запрошені наші друзі, кращі команди КВН України, Білорусі та Росії, які вже виступали в університеті.

Ми вдячні студії "Мамахохотала" і всім її друзям – колективам, які приїхали заради такої справи. Все ж таки, у світі дійсно багато добрих і чуйних людей, які завжди готові прийти на допомогу. Це надзвичайно важливо, адже якщо на чужу біду відгукнеться хоча б одна людина, то її приклад наслідуватимуть тисячі. І мінімальні внески кожного у підсумку складуться в такі необхідні тисячі.

Чи то мета заходу привабила глядачів, чи то імена запрошених команд, але бажаючих подивитися концерт було набагато більше, ніж місць у залі. Коли ведучі нагадали, що концерт проходить задля того, щоб зібрати кошти на лікування студента 2-го курсу КПІ Нікіти, – зал вітав цю місію стоячи.

Щоб перерахувати досягнення й титули кожної з команд, які взяли участь у благодійному концерті, не вистачить газетної площі, проте набагато більше аніж їхні регалії вразили нас їхні виступи. Це й не дивно, бо до нас завітали "Белые Росы" (Минськ – Гродно); "Бомба" (Млинів); “Сборная НАУ” (Київ); "Кембридж" (Кемерово); "VIP" (Тернопіль); "Другой мир" (Луганськ); "R2D2" (Харків).

Крім команд КВН, на концерті виступили також і КПІшні колективи: група "Мед", "Тедді Ведмеді", "РадіоАфрика", Михайло Опекан, "ДаблЛайф", "Немой", "Сакраменто", шоу-балет "Аквамарин" (випускники КПІ).

…Концерт пройшов, але збір коштів триває, бо зібрано лише шосту частину необхідного. За додатковою інформацією звертатися до Оксани Білошицької за тел. 0996061975.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ
ПЕРЕРАХУВАННЯ КОШТІВ

Найменування банку: Приватбанк
Номер рахунку: 29244825509100
МФО: 305299, ЕДРПОУ: 14360570
сума платежу:
підстава платежу: (не обов’язково вказувати)
Одержувач: Драгомирецкий Н.Я.
іпн: 3458313176
Номер картки одержувача: 4627081203806349.

Олександра Грачова, зав. сектору ЦКМ

Дата події