Продовжуємо знайомити читачів зі студентами ФММ, які отримують іменні стипендії. Сьогоднішня розповідь про стипендіатів ректора. Вони зголосилися поділитися на шпальтах "КП" своїми думками про навчання в КПІ.

Катерина Ніколаєнко, гр.УЗ-81: Хочу подякувати за призначення мені ректорської стипендії. Дуже приємно, коли твої старання винагороджуються. Для мене ця відзнака є підтвердженням того, що знання та старанність студентів у КПІ дістають гідне визнання. Це додає мені натхнення для подальшого навчання та саморозвитку.
Яна Рокало, гр.УС-92: У моєму житті гроші ніколи не займали чільного місця серед пріоритетів. Ставлюся до них як до засобів, завдяки яким можна реалізувати власні можливості та прагнення. Звичайно, дуже приємно, що мене відзначили певним грошовим бонусом. Але я добре розумію, що це лише бонус, який інвестують в мене, а тому маю прагнення розумно розпорядитися цими грошима, наприклад, вкласти їх у навчання на водійських курсах, на які давно мрію потрапити.

Якось на заняттях з політекономії нам сказали: "Гроші постійно повинні бути в обігу. Тільки тоді вони приноситимуть прибуток". Гроші, якими я володію, завжди в обігу. Вони приносять мені прибуток у вигляді нових знань та нового досвіду, які я потім маю нагоду реалізувати у вигляді нових ідей та проектів на благо рідного КПІ.

Іванна Свистун: Щиро вдячна керівництву уні­верситету за призначення мені підвищеної стипендії. Для мене дуже важливо, що мої скромні студентські результати отримали визнання, яке стане одним із стимулів для моєї подальшої наукової та соціальної роботи в університеті. Сподіваюсь на майбутні успіхи, які стануть виявом вдячності за увагу до студентів у КПІ.
Ірина Солов'ян, гр.УВ-81: Дуже приємно отримати стипендію ректора, це свідчить про те, що мої старання та праця були помічені й оцінені. Також приємно знати, що керівництву університету не байдуже до здобутків своїх студентів. Ректорська стипендія мотивує мене і надалі сумлінно навчатися та займатися науковими дослідженнями на кафедрі, тим самим роблячи внесок у розвиток НТУУ "КПІ".
Мар'яна Ткачук: Дуже дякую за виявлену мені високу довіру та оцінку моїх творчих і наукових здобутків. Уважне та зацікавлене ставлення до студентів університету є беззаперечним стимулом для подальшої роботи над собою.  Приєм­но, що  прагнення до освоєння наукової ниви знаходить підтримку на факультеті, це формує істинне прагнення стати достойним громадянином та кваліфікованим спеціалістом.
Марина Федорчук, гр.УІ-91: Для мене отримання ректорської стипендії не лише грошова надбавка, а й стимул до нових досягнень у навчанні та наукових пошуках. Увага та підтримка студентів з боку керівництва відкриває перед нами нові перспективи та можливості. Велике спасибі!