Надання іменних стипендій – одна із форм визнання досягнень та заохочення кращих студентів. Останнім часом усе більше представників ФММ зустрічаємо в списках на отримання підвищеної стипендії. Відомо, що на ФММ навчаються мотивовані цілеспрямовані молоді люди, які в майбутньому прагнуть зробити успішну кар'єру.  Тож їх успіхи цілком закономірні. Та й наставники, плекаючи молоду зміну науковців, усіляко сприяють їх становленню та просуванню, своєчасно підтримують та заохочують до роботи. Для студентів бути іменним стипендіатом не лише почесно, але й відповідально. Наводимо думки з цього приводу вихованців ФММ – стипендіатів ректора.

Альона Башинська, гр.УВ-91: Хочу сказати, що дуже приємно отримувати винагороду за свої старання не тільки у вигляді відмінних оцінок та набутих нових знань, але й у матеріальному заохоченні. Це дає стимул до подальшого успішного навчання та наукової роботи. Я дуже вдячна КПІ, що надав мені такі можливості.
Надія Гапончук: Звичайно, приємно отримувати іменну стипендію. Це свідчить про те, що мої старання помітили й гідно оцінили. Уважне й зацікавлене ставлення до молоді – одна з багатьох причин, за що я люблю КПІ.  Ректорська стипендія додає мені наснаги вчитися далі ще краще, тож не збираюся зупинятися на досягнутому.
Анна Дакус, гр.УВ-81: Щиро дякую за надання ректорської стипендії. Мені дуже приємно, що мої здобутки гідно оцінили. Я й надалі старатимусь робити внесок у розвиток нашого університету, адже саме КПІ надихає мене на створення та реалізацію нових проектів.
Антон Дишкант: Хочу подякувати адміністрації університету за розуміння і підтримку. Приємно, коли твоя щоденна праця отримує визнання та ще й матеріальну винагороду. Тож старатимуся і надалі демонструвати високий рівень успішності.
Анна Казанникова: Вивчаю кібернетику. Отримую ректорську стипендію. Небайдужа до тенісу, танців, балету та плавання. Намагаюся від життя отримувати все по максимуму, тож не шкодую сил на корисні справи, а вільний час  витрачаю на подорожі. Не боюся помилятися, оскільки негативний результат – теж результат, а ще досвід, якого варто набувати самостійно.
Олена Коміссарчик, гр.УМ-81: Хотіла б щиро подякувати своїй альма-матер – Київському політехнічному за відзначення мене ректорською стипендією. Це не лише матеріальний стимул для нових звершень, а перш за все моральний. Це, на мою думку, і є показником престижу для студентів. Намагатимусь і надалі робити все залежне від мене, щоб бути гідною таких нагород.
Ольга Корева, гр.УС-91: Я надзвичайно рада, що навчаюся в КПІ. За три роки університет став мені рідним домом. За час навчання я дізналася багато цікавого та нового, познайомилася з хорошими людьми та отримала корисний досвід. Я завжди намагаюся гарно вчитися та досягати високих результатів. Дуже приємно, коли ти отримуєш винагороду за свою роботу та старання, тому ректорська стипендія стала для мене додатковим стимулом для навчання та досягнення успіху.
  Аліна Костюк: Дякую найкращому університету України НТУУ "КПІ" за підготовку кваліфікованих фахівців, а також за можливість для кожного студента реалізувати себе в науковій діяльності та ще й отримати за це винагороду. Хочу побажати НТУУ "КПІ" найкращих студентів, сповнених сил та натхнення опановувати професію, а також досягнення все нових та нових вершин.

За інформацією ФММ