Краса і гордість ФММ [вихованці ФММ – стипендіати ректора]

Надання іменних стипендій – одна із форм визнання досягнень та заохочення кращих студентів. Останнім часом усе більше представників ФММ зустрічаємо в списках на отримання підвищеної стипендії. Відомо, що на ФММ навчаються мотивовані цілеспрямовані молоді люди, які в майбутньому прагнуть зробити успішну кар'єру.  Тож їх успіхи цілком закономірні. Та й наставники, плекаючи молоду зміну науковців, усіляко сприяють їх становленню та просуванню, своєчасно підтримують та заохочують до роботи. Для студентів бути іменним стипендіатом не лише почесно, але й відповідально.

Служба енергоменеджменту: деякі підсумки та перспективи

Витрати коштів на оплату комунальних послуг за 2010 рік по нашому університету склали 41,16 млн грн, з них найбільша частка – 62% – оплата теплопостачання, 25% – електропостачання та 13% – водопостачання та водовідведення. З 1 жовтня 2011 р.

Участь ІЕЕ у підвищенні енергоефективності НТУУ "КПІ"

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту НТУУ "КПІ" (ІЕЕ) було створено у 1997 році спільним наказом Держкоменергозбереження та МОН України. Його очолює заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор А.В.Праховник.

Самофалов Костянтин Григорович

Костянтин Григорович Самофалов - член-кореспондент Національної академії наук України, доктор технічних наук, професор, лауреат Державних премій СРСР та УРСР.

🎥 Виставка технічних мініатюр

З нагоди 68-ї річниці визволення Києва від німецько-фашистських загарбників 3 листопада в Державному політехнічному музеї НТУУ "КПІ" було розгорнуто виставку міні-макетів військової техніки часів Великої Вітчизняної, виготовлених реконструкторами-аматорами та учасниками дитячих і юнацьких клубів

Перевірка фінансово-господарської діяльності НТУУ «КПІ»: порушень немає! | Лист Міністру освіти і науки, молоді та спорту України Табачнику Д.В.

Шановний Дмитре Володимировичу! У Ваших чисельних інтерв’ю засобам масової інформації Ви наголошували на те, що «роботу нинішнього ректора «КПІ» Михайла Згуровського розглядало контрольно-ревізійне управління». Неоднозначне трактування Вами цього факту ставило запитання про «начебто» можливі порушення в роботі університету і його ректора.

Виставка "Таланти КПІ" в експозиційній залі 7 конкурсу

10 листопада у виставковій залі корпусу № 7 відбулось урочисте відкриття першої частини щорічного мистецького конкурсу "Таланти КПІ", на яку 62 учасники представили близько 450 творів у жанрах "Живопис", "Графіка", "Декоративно-прикладне мистецтво" та "Вишивка". Їх привітав проректор з навчально-виховної роботи Г.Б.Варламов.