27 жовтня 2013 року на зеленому полі Центру фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ» відбувся турнір з міні-футболу на Кубок Профспілок, присвячений 110-й річниці створення профспілкової організації КПІ.

У турнірі взяли участь 8 команд вищих навчальних закладів. До фінальної частини вийшли 4 команди: збірна профкому співробітників НТУУ «КПІ», збірна профкому студентів НТУУ «КПІ», збірна Київського національного університету будівництва та архітектури (КНУБА), збірна студентського профкому КНУБА.

Фінальні змагання відбулися за круговою системою, і за результатами перше місце посіла команда профкому співробітників НТУУ «КПІ», друге місце – команда профкому студентів КПІ, 3-тє та 4-те місця «по-гостинному» розділили команди КНУБА.

Змагання проходили в дружній атмосфері, футбольна боротьба виявилася дуже цікавою та показала високий професійний рівень команд. Гра, в якій вирішувалась доля 1-го місця, відбулась між командами профкому співробітників КПІ та студентського профкому КНУБА. Рахунок після першого тайму був 1:3 на користь студентської молоді, проте досвід та самовіддача взяли своє. З рахунком 4:3 перемогу здобула команда профкому співробітників КПІ і забезпечила собі 1-ше місце. Значна кількість подарунків та призів вразила гостей турніру, проте головний трофей підняв над головою капітан команди профкому КПІ, старший викладач кафедри спортивного вдосконалення Сергій Журавльов. Учасники турніру висловили велику подяку голові профкому В.І.Молчанову за багаторічну підтримку в організації загальноуніверситетських та міжнародних заходів для співробітників НТУУ «КПІ». У здоровому тілі КПІшника – здоровий дух викладача, студента, науковця, працівника!

С. Журавльов, голова спортивно-масової комісії профкому співробітників, ст. викладач кафедри спортивного вдосконалення

Дата події