У тому, що літо – гаряча пора нинішні шестикурсники пересвідчилися не лише за шкалою термометра, який стійко тримається на 30-градусній позначці, але й відчули, що це час напруженої роботи: завершення та захист магістерських робіт. Серед цьогорічних магістрів-випускників є й п'ятеро стипендіатів Президента України. Вони удостоїлися цього матеріального заохочення за відмінне навчання та творчі здобутки.

Юлія Гріффен  навчається за спеціальністю "Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів". Середній бал успіш­ності за період навчання – 5,0. Вона відповідальна та цілеспрямована студентка, активний учасник і призер міжнародних конференцій, має дві публікації у фахових виданнях, що є в переліку ВАК України стосовно технічних наук. Була учасником міжнародних конференцій: IV-VI Науково-практичні конференції студентів, аспірантів і молодих учених "Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів" (Київ, 2009-2011 рр.), ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих учених "Екологія. Людина. Суспільство" (Київ, 2010 р.). Має патенти на корисні моделі: "Спосіб очищення газу від частинок з магнітною компонентою", "Апарат для обробки сипких матеріалів у псевдозрідженому шарі", "Сушарка псевдозрідженого шару".
  Анастасія Заброда навчається за спеціальністю "Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості". Виявила себе як сумлінна, відповідальна студентка. Останні сім сесій склала на "відмінно". У її творчому доробку – 13 наукових статей, 11 з яких опубліковані у збірках тез міжнародних наукових конференцій. Була учасницею міжнародних конференцій, зокрема: Наукової сесії ГУАП (С.-Пб., 2010 р.), 63-ої Міжнародної студентської науково-практичної конференції ГУАП (2010 р.), ХІІ Міжнародної конференції "Людина і космос" (2010 р.). Має патенти на корисні моделі: "Газліфтний барботажний апарат", "Лабораторний ферментер", "Апарат для культивування клітин". Анастасія – активний учасник громадського життя університету: вона є членом культурно-масового відділу студради ФБТ, переможницею конкурсу "Королева КПІ-2009" у номінації "Міс оригінальність", членом Київського міського осередку Всеукраїнської молодіжної організації "Європейська молодь України", була членом координаційного комітету Всеукраїнської конференції з питань безпеки харчування-2010 та ін.
  Олексій Михальчук навчається за спеціальністю "Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів". Середній бал успішності за період навчання – 4,9. Активний учасник міжнародних та всеукраїнських конференцій: ХІІ-ХІІІ Міжнародних науково-практичних конференцій студентів, аспірантів та молодих учених "Екологія. Людина. Суспільство" (Київ, 2010-2011 рр.), IV-VIІ Всеукраїнських конференцій студентів, аспірантів і молодих учених "Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів" (2009-2011 рр.). Має патент на корисну модель "Спосіб очищення газу від часток з магнітною компонентою", подав заявку на патент "Пристрій для охолодження ґрунту". Опублікував 6 тез та 2 статті у фахових виданнях. Олексій – відповідальний, цілеспрямований студент, він член збірної університету зі стрільби з лука.
  Дмитро Науменко навчається за спеціальністю "Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів", середній бал успішності – 5,0. Був учасником Всеукраїнських студентських олімпіад з інженерної графіки та нарисної геометрії (2005-2006 рр.), математики (2006 р.). Має патенти України на корисні моделі: "Вертикальний кожухотрубний обмінник", "Циклон", "Газорозподільний пристрій для апаратів з псевдозрідженим шаром". Має низку публікацій у фахових виданнях, активний учасник громадського життя університету, цілеспрямований, наполегливий та ініціативний студент. 
  Іван Притискач навчається за спеціальністю "Електротехнічні системи електроспоживання". Середній бал успішності за період навчання – 5,0. Активний учасник і переможець всеукраїнських предметних студентських олімпіад. Має публікації у фахових виданнях. З 2009 р. займається розробкою моделей, алгоритмів та програмного забезпечення, яке використовується в системах моніторингу енергетичного стану електропривода. За результатами цієї роботи отримано 2 свідоцтва про реєстрацію авторського права. За час навчання брав участь та був ініціатором організації багатьох культурно-спортивних заходів ІЕЕ. Плідно співпрацює з адміністрацією інституту та студентськими організаціями, неодноразово отримував подяки та нагороджувався грамотами на рівні інституту й університету. 

За інформацією відділу організації роботи зі студентами