У своєму слові до делегатів звітно-виборної конференції студентської ради студмістечка, яка відбулася 1 червня, ректор НТУУ "КПІ" академік Михайло Згуровський зауважив, що в жодному зі студентських кампусів за кордоном він не бачив такого дружнього до студентської громади соціального середовища, як у студмістечку КПІ. "Мета студради студмістечка – створення високорозвиненого комфортного середовища, – зауважив ректор,  – і  атмосфера – невід'ємна його складова. Тож її слід всіляко плекати".

Про те, як вдалося створити і підтримувати таку атмосферу, та про свою роботу розповіла делегатам беззмінна впродовж 6 років голова цього органу студентського само­вря­дування Марина Мазур. Роботу різнопланову, що стосувалася практично усіх складових життя студентів, які мешкають у гуртожитках, – від вирішення суто побутових проблем до участі в організації спортивних змагань і екскурсій. Варто зауважити, що більшість делегатів конференції й самі брали участь у багатьох заходах, про які розповідала Марина, тому її доповідь додаткового обговорення не потребувала. Замість нього були теплі слова вдячності й жалю за тим, що термін її головування вже закінчився.

Другим питанням порядку денного були вибори нового голови. На  цю    посаду було висунуто двоє кандидатів – Євген Юрдига та Євген Солодкий. Обидва вони  добре відомі аудиторії, обидва мають досвід роботи в студентській раді. Недарма ж на запитання, за кого вона б пропонувала голосувати учасникам зібрання, Марина, зірвавши оплески, відповіла, що голосувати слід "за Євгена". Врешті-решт 77 голосами проти 56 новим головою студентської ради студмістечка був обраний студент п'ятого курсу факультету електроенерготех­ніки та автоматики Євген Юрдига.

Інф. "КП"