Щосеместру студенти ФММ збирають чималу кількість відзнак і нагород за свою старанність та успішність. Чи не найбільшу в університеті.  Сьогоднішня розповідь – про стипендіаток ректора: красунь, розумниць і просто чудових дівчат.

А. Шаріна Аня Шаріна почала реалізовувати свої мрії, вступивши до КПІ, – найпрестижнішого, як вона вважає, ВНЗ України. «Він допоміг мені знайти себе і повірити у власні можливості. На ФММ нам допомагають виховати в собі людину аристократичну, людину-лідера, яка може чітко поставити перед собою мету та в найкоротший термін досягти її. Викладачі є не тільки високопрофесійними фахівцями у своїй справі та прикладом для наслідування, але й нашими духовними наставниками, які завжди простягнуть руку допомоги в потрібну мить. Тож дякую, що ти є, КПІ».
Я. Пільчік

Яна Пільчік – голова студради ФММ. На її думку, справжня мета людини в житті – саморозвиток власної особистості в усіх можливих напрямах. Творчість, навчання, соціальні зв’язки – усе це захоплює студентку, надає снаги в сьогоденні й упевненості в майбутньому. «Мені надзвичайно приємно, що мої надбання в КПІ оцінили та дали можливість реалізувати себе», – говорить дівчина.

І. Баськова Ілона Баськова  розмірковує про свої студентські роки: «Життєвий шлях кожної людини насичений безліччю можливостей для самореалізації. І саме під час навчання нам випадає шанс розкрити власні здібності та визначити пріоритети. Тому хочу сказати величезне «Дякую» НТУУ «КПІ» за надзвичайну атмосферу, що сприяє максимальному втіленню творчих ідей і прагнення до навчання кожного з нас».
О. Коробейник Оля Коробейник вибрала ФММ, бо ще в школі цікавилася географією й економікою. У майбутньому хотіла б продовжити навчання в аспірантурі, зайнятися практичними дослідженнями. Улюблений предмет – вища математика. Також її зацікавив маркетинг, коли виявила, що поведінку споживачів можна впорядкувати й систематизувати. Вона вважає, що студентські роки треба прожити так, щоб можна було згадати про них з приємною посмішкою.
Л. Полонска Ліза Полонськазавжди мріяла навчатися в Києві, з вибором ВНЗ визначилася відразу, як тільки побачила головний корпус КПІ, величний і таємничий. Майбутня спеціальність менеджера подобається тим, що об’єднує економічну і психологічну складові людської поведінки. Після закінчення університету хотіла б працювати в стабільній міжнародній компанії, розпочати успішний кар’єрний шлях. Серед предметів, що вивчає, найбільше подобається бухоблік і маркетинг. Молодшим курсам Ліза хоче побажати не зациклюватися лише на навчанні, а розвиватися різнобічно.
К. Мурга Катерина Мурга– студентка кафедри промислового маркетингу. Вона багаторазова учасниця та призерка конференції В2В-маркетинг та інших конференцій ФММ. Катя захоплюється фотографією та подорожами, мріє побувати у Франції та на Кубі. Їй дуже до вподоби обрана спеціальність, і в майбутньому бачить себе тільки в маркетингу.  
А. Овчаренко Анна Овчаренко–голова НТСА факультету. Вона вважає, що успішний студент не повинен заглиблюватися лише в науку. Успішна людина повинна бути багатогранною особистістю. Сьогодні бути розумним, амбітним та брати участь у науковій діяльності дуже корисно для самореалізації та майбутньої кар’єри. Байдужим бути не модно, оскільки світ змінюється настільки динамічно, що якщо хочеш стати кимось і чогось досягти – не треба зволікати!

За інформацією ФММ