Вітаємо переможців, які в рамках міжнародної програми з обміну студентами та викладачами «The Exchange Programme Linnaeus-Palme 2010-2011» отримали гранти на проходження стажування та написання дипломних магістерських робіт у Королівському технологічному інституті – КТН, Стокгольм, Швеція. Переможцями стали:

  • Олена Мазевич – студентка ФАКС НТУУ «КПІ», гр. ВА-51 та МУФ, кафедра фінансів та кредиту, гр.ПФП-61м. Тема: «Оцінка інвестиційної привабливості компанії Electrolux».
  • Світлана Крижанівська – студентка МУФ, кафедра фінансів та кредиту, гр.ФП-61м. Тема: «Кредитна політика підприємства».
  • Олена Гула – студентка МУФ, кафедра менеджменту та інновацій, гр.М-61м. Тема: «Формування стратегії конкурентного позиціонування шведської компанії на українському ринку енергозберігаючих технологій».

Протягом трьох місяців студенти матимуть можливість відвідувати лекції, практичні заняття, семінари та інші заходи разом зі студентами КТН, ознайомитись з діяльністю провідних шведських компаній та здійснити дослідження ринків згідно обраних тем.

Восени, у період з 6 по 29 жовтня 2010 року, професор Карл-Аксель Енгдахль (Carl-Axel Engdahl) – координатор проекту з обміну викладачами між КТН та НТУУ «КПІ», знову відвідав наш університет та прочитав курс англомовних лекцій з міжнародного промислового маркетингу – AI213V «International Industrial Marketing» та провів семінарські заняття для студентів факультету електроніки НТУУ «КПІ» та МУФ. Сертифікати, які підтверджують, що студенти прослухали відповідний курс отримали 7 студентів ФЕЛ, 43 студенти МУФ та 6 студентів другої вищої освіти МУФ.

Бажаємо переможцям гідно представити наші університети та відмінно пройти стажування!

Каріна Жуйкова, український координатор проекту