22 листопада у Спорткомплексі з ініціативи ММІФ, за підтримки ДНВР та профкому студентів НТУУ «КПІ» відбулися «Ігри для спортивних та кмітливих». У змаганнях взяли участь команди 15 факультетів і інститутів. У складі команд – голова студради факультету (інституту), голова профкому, фізорг, два члени студради. Головний суддя змагань – ст. ви­кладач кафедри спортивного вдосконалення С.М.Ускова.

Команди змагалися у чотирьох естафетах.

При виконанні естафети «Біатлон» хлопець мав влучити м’ячем в обруч, який тримала дівчина; якщо не влучав, то біг штрафне коло.

В естафеті з обручами необхідно було рухатись на напівзігнутих ногах, обертаючи навколо себе обруч і кожним кроком переступати через нього.

Естафета Твій ВНЗ - КПІ!В естафеті «Твій ВНЗ – КПІ!» чотири учасники чотирма способами бігли дистанцію і писали по черзі «КПІ!», причому один робив це у боксерських рукавицях.

У парній естафеті двоє учасників бігли, утримуючи великий м’яч від фітболу без допомоги рук.

Крім того, відбувся конкурс назв та девізів команд.

У перервах між конкурсами виступили команда підтримки баскетбольного клубу «Поліграфіст» та команда акробатів з ММІ.

За підсумками естафет 1-ше місце посіла команда ФІОТ, 2-ге – ФМФ, 3-тє – ММІ, 4-те – ТЕФ, 5-те – ФТІ. Переможці та призери були нагороджені медалями, кубками і дипломами. Всі інші отримали пам’ятні дипломи.

Змагання пройшли весело, дуже сподобались і учасникам, і болільникам, які висловлювали побажання проводити подібні змагання частіше.

Інф. «КП»

Дата події