11 вересня  розпочалося друге коло чемпіонату України з регбі, в якому бере участь наша університетська команда «Політехнік». Після першого кола студенти НТУУ «КПІ» впевнено займають 1-ше місце і чергові матчі підтвердили лідерські позиції кращого спортивного колективу університету.

Поєдинок з львівською командою «Батяри» виявився надзвичайно жорстким і одним з найважчих для наших студентів у цьому сезоні. В середині першого тайму атаку політехніків вдало замкнув півзахисник Є.Гресь (ФММ).

А після запеклих сутичок, в яких найактивніше діяли першокурсники А.Дремов (ФІОТ) та О.Базанов (ММІФ), студенти здійснили ще дві спроби в заліковку суперника. Не залишив ігрове поле без залікових очок і захисник «Політехника» А.Свертока (ФПМ, гр. КМ-91), який забив у ворота львів’ян дві реалізації. Фінальний свисток зафіксував перемогу киян з рахунком 19:00.

26 вересня студенти КПІ в гостях зустрічалися з командою «Динамо – центр» м. Тираспіль. Придністровці більшість часу активно атакували наші редути, але контратаки політехніків виявилися більш результативними. Свою першу спробу в чемпіонаті здійснив Сергій Дорогань (ФММ, гр. УМ-71), який разом з випускником ПБФ Євгеном Лупашком були визнані кращими гравцями матчу. Як результат – перемога «Політехніка» з рахунком 22:12.

А.Козенко, директор клубу регбі «Політехнік»

Дата події