У Військовому двічі орденів Червоного Прапора інституті телекомунікацій та інформатизації НТУУ “КПІ” 19 червня 2010 року відбувся 152-й випуск лейтенантів. 

Починаючи з 2002  року з його стін випустилися 1996 молодих офіцерів, зокрема 44 магістри. Цьогорічний випуск став зразковим за рівнем знань та підготовленості випускників, про що свідчать високі результати: лейтенанти Катерина Скворцова, Андрій Богун, Сергій Фещенко отримали дипломи спеціаліста з відзнакою і нагороджені золотою медаллю, 16 випускників отримали  дипломи спеціаліста з відзнакою.

На урочистості з нагоди випуску молодих офіцерів до інституту завітали: начальник військ зв’язку Збройних сил України  начальник Головного управління зв’язку та інформаційних систем Генштабу ЗС України генерал-майор М.М.Мішин; начальник військ зв’язку та інформаційних систем, заступник начальника штабу Командування Повітряних сил ЗС України, голова Державної екзаменаційної комісії генерал-майор О.І.Кушнір; начальник Центрального управління захисту інформації та криптології Генштабу ЗС України, полковник А.І.Дем’яненко; проректор НТУУ “КПІ” з науково-педагогічної роботи  Г.Б.Варламов; начальник училища з 1989 по 1992 рр.  генерал-майор А.Г.Федоров; начальник інституту з 1992 по 1997 рр. генерал-майор М.В. Гончар; начальник інституту з 1997 по 2001 рр.  генерал-майор В.І.Глуцький; начальник інституту з 2001 по 2004 рр.  полковник В.Д.Тетерятник та ін.

Генерал-майор М.М.Мішин подякував  науково-педагогічному та керівному складу інституту за підготовку фахівців, звернув увагу випускників на те, що Українська армія має традиційно високу довіру суспільства, закликав їх зміцнювати авторитет ЗС України своєю ратною службою. Випускників також привітали проф. Г.Б.Варламов та заступник голови Печерської РДА Т.В.Пугач.

На обличчях випускників сяяла усмішка, а в очах – оптимізм, налаштованість на подальшу службу та сум за найкращими спогадами про роки, проведені в стінах славетного навчального закладу.

Р.В.Пархоменко, в.о. заступника начальника інституту з виховної роботи, підполковник

Дата події