24 лютого у студмістечку пройшов конкурс “Нумо, козаки!”. У “Клубі 13” зібралися найсильніші і наймужніші хлопці студмістечка, командування над якими на час конкурсу взяли його організатори – офіцери запасу І.П.Кучерявий та Д.І.Клетченков. До суддівства були запрошені голова ТСОУ А.В.Савчук та його заступник О.В.Щербань, а суддями окремих змагань виступили учасники турклубу “Скіф”. На спортмайданчику біля гурт. №13 змагалися за перемогу дванадцять команд у таких спортивних конкурсах: підняття гирі (16 кг), штанга (30 кг), віджимання та підтягування.

Переповнені азартом, з непохитним прагненням стати кращими у своєму виді змагань і озброєні бойовим духом суперництва, учасники ставили майже рекорди. Безліч приємних емоцій отримали також і глядачі, в основному дівчата, які гаряче, а головне – гучно вболівали за своїх лицарів.

За результатами всіх конкурсів перемогла  команда гурт. №19 – Євгеній Кириченко, Євгеній Песков, Микола Сердюк та Георгій Кравцов. Друге місце виборола команда гурт. №20 – Андрій Шубін, Анатолій Лисенко, Єгор Степанов, Віталій Вернигор. Третє місце посіла команда гурт. №12 у такому складі: Віталій Демидюк, Олег Скналос, Костянтин Ткачов.

Організатори свята відзначили важливість патріотичного виховання молоді, на святі звучали пісні військової тематики. Студмістечко визначило своїх богатирів!

Валерія Добривечір

Дата події