Інгредієнти: борошно, цукор, яйця, мак, горіхи, курага, банани.
Готуємо традиційне бісквітне тісто, розділяємо його на три рівні частини. У першу порцію додаємо мак, у другу – горіхи, в третю – курагу. Випікаємо три прямокутні коржі (32x40 см) висотою до 2 см. Кожний розрізаємо на чотири рівні смужки. Тобто всього смужок – 12.
Готуємо масляний заварний крем. Змащуємо ним приготовлені смужки. Нарізаємо кружальцями банани та викладаємо їх з одного боку смужки на крем. Згортаємо бісквітну заготовку так, щоб банани були всередині. Отримуємо центр торту – циліндр-завиток з бананово-кремовою начинкою. Інші бісквітні смужки готуємо аналогічним чином і продовжуємо ними загальний завиток, чергуючи їх за наповненням. Готовий торт прикрашаємо фруктами та заливаємо желе. Ставимо на 2-3 години в холодильник. Смачного!