У листопаді–грудні 2009 р. у виставковій залі корпусу № 7 пройшла І частина щорічного мистецького конкурсу «Таланти – КПІ». У конкурсі, де були представлені живописні, графічні твори, вишивка та роботи з декоративно-прикладного мистецтва, взяли участь 108 конкурсантів, серед яких студенти, викладачі, науковці та співробітники університету, які загалом представили 850 авторських творів.

24 грудня відбулося урочисте закриття виставки. Проректор з науково-педагогічної роботи Г.Б. Варламов привітав учасників виставки, нагородив дипломами переможців конкурсу і вручив подяки та подарунки всім учасникам.

Журі конкурсу у складі Г.Б. Варламова, заступника директора ВПІ з навчально-виховної роботи В.В. Степанець, члена Спілки художників України В.А. Гаврилова та директора творчого об’єднання «Ексклюзив» Л.О. Моторної визначило переможців. У номінації «Живопис» І місце зайняли студентки ВПІ Катерина і Тетяна Очередько та студентка ІЕЕ Юлія Циганенко, учениця студії «Гармонія» Олександра Носка; ІІ місце – старший викладач ФММ Ірина Анатоліївна Шеховцова – керівник студії «Інновація» та студентки ВПІ Катерина Поляруш та Олена Войтенко; ІІІ місце – студентка ВПІ Надія Галущак, учениця Політехнічного ліцею Людмила Шестерікова та співробітник ОКБ «Шторм» Анатолій Дмитрович Лабунський.

Апостол Тетяна,Солодкий вітер осеніУ номінації «Графіка» І місце посіли: аспірантка ФМФ Ірина Блажієвська, студентки ВПІ Тетяна Апостол і Ірина Туробова; ІІ місце – студентки ВПІ Олеся Катрич та Яна Герук; ІІІ місце – також студентки ВПІ Надія Ричок, Анастасія Рубанова, Ольга Радивиловська та студентка ІХФ Ірина Черненко.

У номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» І місце зайняли: завідувач лабораторій кафедри інженерної екології Володимир Павлович Пушкін та студентка ФЛ Алла Шадрова; ІІ місце – студентка ХТФ Катерина Ходак та співробітник ТК, ФІОТ Євген Анатолійович Дзебас; ІІІ місце – студентка ФММ Поліна Мігун, студентка ФСП Марина Сєрик та старший викладач ФБТ Оксана Юріївна Мороз.

У номінації «Вишивка» І місце посіли: студентки ФБТ Надія Нікуліна та Анастасія Бовділова, старший викладач кафедри загальної фізики та фізики твердого тіла Тетяна Григорівна Чижська; ІІ місце – студентка ФАКС Тетяна Длогуш, студентка ФММ Катерина Чечко, студентка ВПІ Ольга Сарапулова та провідний інженер ФМФ Євгенія Юріївна Архипська; ІІІ місце – студентки ВПІ Анна Розум та Ярослава В’ялих і співробітниця 7-го корпусу Лідія Петрівна Лисак.

Урочисте закриття виставкиАктивними учасниками конкурсу, як завжди, були студенти видавничо-поліграфічного інституту та учні образотворчої студії НТУУ «КПІ» «Гармонія», яку очолює член Спілки художників України Володимир Володимирович Веселка. І цього року твори учнів студії гармонійно доповнювали та урізноманітнювали художні експозиції політехніків. А багатогранністю прояву талантів вирізнилися студенти художньої студії «Інновація» кафедри менеджменту та маркетингу, під керівництвом старшого викладача ФМФ Ірини Анатоліївни Шеховцової.

Висловлюємо велику вдячність всім учасникам та організаторам виставки і запрошуємо бажаючих взяти участь у другій частині мистецького конкурсу «Таланти – КПІ», де будуть представлені фотографії та роботи з комп’ютерної графіки.

Інформація картинної галереї

Дата події