19 квітня 2023 року було запущено нову акселераційну програму "«Building Back Better: transforming the post-war entrepreneurial ecosystem in Ukraine», що допоможе Україні відновити підприємницьку екосистему, яка стане вирішальним елементом у відновленні країни після війни/

Ця спільна акселераційна програма науковців Університету Шеффілду та КПІ ім. Ігоря Сікорського надасть українським стартапам доступ до менторства, навчання та фінансування, необхідних для досягнення ними успіху. Від КПІ ім. Ігоря Сікорського в проєкті задіяна стартап-школа Sikorsky Challenge, яка в цьому році розпочала свій ювілейний 10-й сезон.

16 травня пройшла перша онлайн-зустріч учасників проєкту «Building Back Better", на якій відбулось знайомство учасників програми, були озвучені основні події, що заплановані за проєктом та питання організації освітнього процесу.

Програма проєкту насичена і дуже короткотривала - з травня по серпень 2023р. Вона включає навчання основам інноваційного бізнесу від тренерів Шелффідського університету та успішних британських підприємців (6 тижнів по вівторках та четвергах). Після кожного заняття (по середах та п'ятницях) експерти та тренери стартап-школи Sikorsky Challenge будуть розбирати та пояснювати учасникам ті моменти лекцій, що були не зовсім зрозумілими, ділитися інсайтами, аналізувати відмінності в інноваційних підходах наших країнах, приводити приклади тощо.

Програма від університету Шеффілду включатиме >>>

Дата події