Шановні студенти-громадяни Китаю! КПІ ім. Ігоря Сікорського оголошує набір на програму “Стипендія CSC-КПІ ім. Ігоря Сікорського” - 2023.

Громадяни Китайської Народної Республіки (КНР), які завершують навчання у вищих навчальних закладах у 2023 році і бажають вступити на магістерську або PhD програму до КПІ ім. Ігоря Сікорського мають право подати свою кандидатуру на отримання стипендії від Державної стипендіальної Ради Китайської Народної Республіки.

Хто має право податись на конкурс?

  • Здобувачі вищої освіти за бакалаврськими або магістерськими освітніми програмами, які є громадянами КНР і завершують своє навчання у 2023 році. Країна попереднього навчання не має значення (окрім Росії та Білорусі).
  • Студенти, які мають знання англійської мови на рівні B2 і вище.

Терміни конкурсу

  • Прийом документів на конкурс буде відбуватись до 10 березня 2023 року

Перелік документів для подачі на стипендію

  1. Сканована копія документів про освіту (англійською або українською мовою):

1.1. диплом бакалавра (якщо абітурієнт вступає в магістратуру) з додатком, у якому вказано перелік вивчених дисциплін і оцінок за ними;

1.2. диплом магістра (якщо абітурієнт вступає на PhD) з додатком, у якому вказано перелік вивчених дисциплін і оцінок за ними.

Примітка: документ назвати bachelor або master_diploma_FULL_NAME.pdf

  1. Сканована копія паспорту (сторінка з фото).

Примітка: документ назвати passport_FULL_NAME.pdf

  1. Скан-копія заповненої Згоди на обробку персональних даних. Завантаження шаблону Згоди за посиланням (https://istudent.kpi.ua/wp-content/uploads/2019/10/Consent-on-processing-of-personal-data.pdf)

Примітка: документ назвати Consent_FULL_NAME.pdf

Що компенсує стипендія

Стипендія компенсує: оплату вартості навчання та проживання у гуртожитку університету, медичне страхування, міжнародні авіаквитки в економ-класі між КНР та Україною в обидві сторони.

Стипендія не компенсує: вартість оформлення Посвідки на тимчасове проживання в Україні, медичний огляд при поселенні в гуртожиток, витрати на харчування, проходження процедури визнання документів про попередню освіту (нострифікацію), а також інші послуги, які надаються не університетом.

Зарахування на навчання відбувається на підставі успішно складених вступних іспитів і за умови подання всіх необхідних документів.

Іспити:

- Англійська мова;

- Зі спеціальності.

Термін складання іспитів – з 1 липня до 30 вересня.

Початок навчання:

- Магістри – з 1 вересня до 15 жовтня 2023 року.

- Аспіранти – з 1 жовтня 2023 року.

Порядок проведення конкурсу та подачі заявок

Кандидат формує пакет документів та заповнює заявку за посиланням до 10 березня 2023 року.

  • Члени Комісії з КПІ ім. Ігоря Сікорського здійснюють перевірку поданого пакету документів. Документи, що не відповідають встановленим вимогам, подані після закінчення встановлених термінів подачі документів або подані в неповному обсязі не приймаються.
  • За результатами роботи Комісії складаються основний та резервний списки кандидатів, які рекомендовані КПІ ім. Ігоря Сікорського до участі у Програмі. Кожному кандидату, який пройшов відбір готується лист-запрошення від Центру міжнародної освіти КПІ ім. Ігоря Сікорського. Координатор Програми від КПІ ім. Ігоря Сікорського надсилає результати відбору до CSC та повідомляє кожного кандидата і надсилає лист-пропозицію електронною поштою.
  • Відібрані кандидати повинні заповнити заяву CSC згідно вимог опублікованих на офіційному сайті (http://apply.csc.edu.cn) у період з 10 по 31 березня 2023 року.

 

Подача заявки до КПІ ім. Ігоря Сікорського на стипендію CSC здійснюється через ПОРТАЛ (перейти за посиланням та заповнити).

Дата події