Інформація про засідання ректорату - оперативного штабу реагування та забезпечення життєдіяльності університету від 27 лютого 2023 року

27 лютого під головуванням ректора М.З.Згуровського відбулося чергове засідання ректорату - оперативного штабу реагування та забезпечення життєдіяльності університету. Розглянуто низку питань організації освітнього процесу в умовах режиму воєнного стану, а також забезпечення життєдіяльності та безпеки університету.

Виступили: М.З.Згуровський, О.А.Жученко, А.А.Мельниченко, Н.В.Семінська, В.А.Пасічник, М.Ю.Ільченко, С.І.Сидоренко, В.А.Кондратюк, Л.Г.Субботіна, О.А.Іщенко, М.В.Друченко, Є.Малкіна, І.Степанюк.

Основні питання, які розглянуто на засіданні, та рішення, що було ухвалено:

1. Освітній процес. Навчання здійснюється в штатному режимі, згідно з розкладами. Заняття проходять у синхронному форматі. Всі інформаційні ресурси працюють без перебоїв (О.А.Жученко, А.А.Мельниченко, Н.В.Семінська).

2. 24 лютого в МОН України відбулася нарада, участь у якій взяв представник КПІ. Основне питання – уточнення  контингенту здобувачів вищої освіти, надто тих студентів, які належать до пільгових категорій. Особлива увага тим, хто навчається коштом державного бюджету. Того ж таки дня МОН розіслало вишам листа, яким для корегування їхнього фінансування доручило ЗВО до 28 лютого надати новий розрахунок кількості студентів, які навчаються  за бюджетною формою (за результатами семестрового контролю), з  формою розрахунку граничної чисельності НПП  (О.А.Жученко).

3. До МОН направлено листи щодо перерозподілу між спеціальностями бюджетних місць для переведення на них студентів-пільговиків з контрактної форми навчання на бюджетну. До отримання відповіді й вирішення питання щодо пільговиків університет не має права переводити студентів будь-яких категорій на бюджет (О.А.Жученко).

4. Підготовка до вступної кампанії. Минулого тижня Верховна Рада України проголосувала за внесення змін до законодавства в частині  проведення вступної кампанії.  Залишилася норма про проведення тестування за трьома предметами. Обов'язкові два предмети –  українська мова і математика. Третій – за вибором: історія України,  фізика, іноземна мова, хімія чи біологія. Очкується наказ МОН України про порядок вступної кампанії. Після його оприлюднення можна буде завершити роботу над правилами прийому до університету (О.А.Жученко). 

5. Внутрішня система забезпечення якості освіти: триває робота над формуванням чергової ітерації профілів підрозділів. У цій роботі беруть участь практично усі департаменти та навчально-наукові підрозділи (О.А.Жученко). 

6. Триває акредитація освітніх програм (ОП). У ній також задіяні практично усі підрозділи, причому не лише навчального блоку, але й наукового та адміністративного.  Минулого тижня в університеті працювали 4 експертних групи за 7 ОП. На поточному тижні проводитиметься експертиза 7 ОП. Попередні висновки експертів позитивні. Є два нові звіти: за спеціальністю 184 («Гірництво») і за спеціальністю 152 («Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»). За спеціальністю 184 експерти відзначили зразкові та унікальні для всієї України практики, запроваджені в  КПІ. На рівні Галузевих експертних рад по 6 ОП за трьома спеціальностями вже є рішення – 112, 121 та 123 (О.А.Жученко).

7. Доручення ректора: розпочати підготовку до повернення до навчання в очному режимі, особливо для тих спеціальностей, для яких вкрай необхідним є проведення  лабораторних робіт (тобто для більшості інженерних ОП). Для цього потрібно знати точну кількість студентів, які перебувають у Києві й зможуть фізично відвідувати заняття, визначити ті ОП, де такі заняття потрібні передусім (фізичні, хімічні, матеріалознавчі та інші),  продумати форму проведення таких занять, визначити місця їхнього проведення (мають бути корпуси, обладнані укриттями) і таке інше. Окрема проблема – заняття зі студентами, які перебувають за межами Києва, та можливості зарахування їм певних предметів, які мають значну експериментальну компоненту, – має бути вироблено відповідний регламент відтермінування освоєння і зарахування цих предметів.  Питання має бути вивчене, після чого слід виробляти певні моделі розв'язання цих проблем (О.А.Жученко, А.А.Мельниченко, Н.В.Семінська, І.Степанюк).

8. Упродовж останніх двох тижнів заняття проводилися й проводяться за розкладом, у синхронному режимі. Перенесення можливі лише у випадку довготривалих повітряних тривог. Причому, відповідно до розробленого в університеті регламенту, заняття переноситься лише тоді, коли тривога триває більшу його частину, якщо меншу – переривається (А.А.Мельниченко).

9. Проведено засідання Методичної ради, на якій розглянуто питання підготовки до нового начального року, зміни до загальноуніверситетського каталогу вибіркових дисциплін: за пропозицію МОН до нього вносяться дисципліни з тематики європейської інтеграції, антикорупційних практик тощо. Також розширено перелік вибіркових дисциплін для студентів-іноземців, оскільки донедавна він був обмеженішим, ніж для громадян України  (А.А.Мельниченко).

10. Узагальнено і проаналізовано результати звітної кампанії аспірантів. Окрім тих, кого було з різних причин відраховано раніше (9 пішли з аспірантури за власним бажанням, 3 –  за невиконання навчального плану, ще 5 за сімейними обставинами чи через стан здоров'я оформили академічні відпустки), минулого тижня було відраховано ще 5 аспірантів за невиконання навчального плану. 2 березня відбудеться тренінг для наукових  керівників аспірантів для підвищення ефективності їхньої роботи (А.А.Мельниченко).

11. Триває робота комісії з сертифікації курсів дистанційного навчання. Нині щотижня ухвалюється рішення і готується для розгляду на черговому засідання Методичної ради перелік курсів, які відповідають визначеним критеріям (А.А.Мельниченко).

12. На наступному тижні планується провести засідання комісії з автоматизації управлінської та освітньої діяльності. На неї буде винесено питання подальших кроків щодо впровадження автоматизованих інформаційних систем (при цьому університет має автоматизовані інформаційні системи власної розробки) та інші.

Доручення ректора: прискореними темпами забезпечити постановку на баланс КПІ з одночасним отриманням права інтелектуальної власності на автоматизовані інформаційні системи та інші розробки, які створюються в університеті за рахунок його коштів  (А.А.Мельниченко, В.А.Пасічник).

13. Підготовлено та надіслано до МОН лист щодо переведення на навчання за кошти держбюджету студентів 1-го курсу: дитини загиблого захисника України, дитини УБД та студента, що належить до категорії 4 (Н.В.Семінська, Т.А.Хижняк).

14. У ДНВР проведено нараду з навчально-виховної роботи, на якій відбулося обговорення основних результатів семестрового контролю, особливостей надання індивідуальних графіків навчання студентам 1-3 курсів бакалаврату та 1 курсу магістратури (до 30 червня), а для 3 курсу (прискореників) та 4 курсу бакалаврів –   максимум до початку проходження практики  (Н.В.Семінська, відповідальні працівники ДНВР).

15. 22 студенти факультету лінгвістики КПІ направлені для участі у літній школі Cultural Heritage, організованій  факультетом лінгвістики Університетом ім. Адама Міцкевича за проєктом літніх шкіл, що проводяться для українських університетів в межах програми «Солідарні з Україною» (Н.В.Семінська, О.П.Демиденко).

16. Проведено перемовини з представниками Університету штату Аризона (США) щодо організації проведення 27 березня 2023 року Круглого столу студентів КПІ та студентів УА (Н.В.Семінська, О.П.Демиденко).

17. Спільно з Соціоплюс та Студентською соціальною службою запущено опитування «Студентство під час війни: виклики, новий досвід, емоції та побут». Опитування проводиться серед студентів, що зверталися за підтримкою за час війни. Відповідну інформацію розіслано зарубіжним ЗВО-партнерам, у яких тимчасово навчаються наші студенти (Н.В.Семінська, А.М.Іщенко, Т.Кочупалова).

18. Представники ФМФ продовжують підготовку до масштабних заходів з нагоди проведення 14-18 березня 2023 року Міжнародного дня числа Пі. Спільно з іншими організаторами розроблено програму та здійснюється підготовка низки заходів як умежах університету, так і на рівні міста (Н.В.Семінська, В.В.Ванін).

19. Проведено загальну онлайн-зустріч з відповідальними за профорієнтаційну роботу  факультетів/інститутів щодо старту першого загальноуніверситетського заходу – «Мрія 2 . Хочу бути» (Н.В.Семінська, Н.М.Пожарська).

20. Продовжується підготовка до проведення другої у 2023 році Інженерної школи KPISchool. Станом на 24 лютого зареєстровано 68 школярів. Проведення заходу заплановано у період з 28 лютого по 3 березня 2023 (Н.В.Семінська, Н.М.Пожарська).

21. Спільно з РТФ працівники ДНВР узяли участь у проведенні круглого столу «РТФ-стейкхолдери». Були присутні 37 учасників (представники РТФ та компаній-стейкхолдерів, студенти) (Н.В.Семінська, Н.М.Пожарська).

22. 24 лютого завершився прийом документів на присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України. Загалом подано документи на 16 осіб-претендентів (2 – внесок у розвиток молодіжного руху (волонтерство) та 14 – наукові досягнення) (Н.В.Семінська, Н.М.Пожарська).

23. З 25 по 27 лютого в приміщенні Зали засідань адмінради проводилася школа-інтенсив KPI school of creativity Vol.3. Winter edition, шо задасть вектор дій у проєктній діяльності та спрямована на отримання досвіду у написанні, подачі та отриманні грантового фінансування на впровадження проєктів, стартапів та креативних рішень. У роботі школи взяли участь більше 35 студентів з різних факультетів/інститутів (Н.В.Семінська, Н.М.Пожарська).   

24. На змаганнях з кібербезпеки студенти НН ФТІ посіли перше та третє місця. Змагання проходили у форматі гри #Jeopardy CTF: протягом 6 годин команди вирішували 25 завдань, як на логіку, так і на пошук та експлуатацію вразливостей, у поєднанні з вирішенням цікавих логічних завдань. Деталі за посиланням. У змаганнях взяли  участь 156 студентів із 22 ЗВО України. Команда КНУ посіла 2 місце (О.М.Новіков).  

25. Компанія GlobalLogic Education провела ініціативу «IT Pet Project Student Competition». У межах цієї ініціативи студенти продемонстрували власні програмні розробки. Найкращі розробники отримали сучасні ноутбуки. Одним з переможців конкурсу став студент 3 курсу ФІОТ КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Дідур, який розробив фреймворк для розробки embedded продуктів «Microservice development platform based on Yocto and Raspberry Pi». (Я.І.Корнага).

26. Стартап студента 3-го курсу НН ФТІ КПІ Назара Поночевного «Harmix», який підбирає музику за допомогою штучного інтелекту, залучив $500 000 інвестицій (О.М.Новіков).

27. 23 лютого відбулось засідання Національної ради з питань розвитку науки і технологій. Заслухали звіти Міністра освіти і науки України, а також Президента НАНУ та президентів галузевих академій. Затверджено оновлені склади Ідентифікаційного і наукового комітетів НФДУ, чим забезпечено працездатність НФДУ у фінансуванні наукових проєктів. Прийнято низку протокольних рішень (В.А.Пасічник).

28. Відбулося засідання ради Космічної програми. Розглянуто такі питання: аналіз результатів перевірки КРУ проєктів космічної тематики; затримка звітності за договором національного подання; отримання поляриметрів від ГАО; хід виконання проєкту «PolyITAN-12U»; вихід на зв'язок «PolyITAN-HP-30», а також  реєстрація частот на нього в ITU (В.А.Пасічник, Ю.М.Сидоренко, С.П.Пуха).

29. Здобутки Космічної програми КПІ 21 лютого презентовано на семінарі компанії «Боїнг Україна» та на Першому Всеукраїнському форумі для школярів і студентів-інженерів (м. Одеса, 25 лютого) - на їхнє запрошення (О.Я.Юрчишин).

30. До підрозділів університету надіслано на перевірку переліки публікацій в журналах, що індексуються в наукометричних БД Scopus, WoS. У 2022 році кількість публікацій сягнула майже 700. Після перевірки, що триватиме до 06.03.2023, списки будуть розглянуті на засіданні комісії з питань преміювання та передані до ДЕФ для нарахування премій авторам публікацій (В.А.Пасічник, Ю.М.Сидоренко, С.П.Пуха, О.М.Бруй).

31. Укладено договір про надання доступу до онлайн-сервісу Zakupki.Prom.ua, який  використовується для можливої участі наукових і науково-педагогічних працівників  університету в тендерних торгах з надання послуг та виконання науково-дослідних робіт на замовлення ринку, які пропонуються через систему ПроЗорро (В.А.Пасічник).

32. Центр 4.0 провів зустріч представників фандрейзингового офісу УКА та експертів КПІ (ФЕЛ, НН ІЕЕ, НН ІАТЕ, ФІОТ, ФПМ) з метою налагодження співпраці експертів з низкою компаній та визначення можливостей надання консультативних послуг з розвитку інноваційного продукту МСП (О.Я.Юрчишин).

33. Під час зустрічі з представниками європейського консорціуму BOWI презентовано  ретроспективний аналіз проєкту бізнес-плану подальшого розвитку кооперації КПІ-РІАР з урахуванням можливостей надання спільних сервісів МСП з обох боків кордону. Визначено  способи поліпшення та формалізації представлених матеріалів (В.А.Пасічник).

34. До УКРНОІВІ подано 1 заявку на корисну модель (ФЕЛ) та 2 заявки про реєстрацію авторського права на твір (НН ММІ, ФЛ (ДНВР) (О.Я.Юрчишин, Н.В.Семінська, В.Я.Жуйков, І.А.Гришко).

35. Сформовано зміст 13-ти розділів ювілейної книги «КПІ. Друге століття, продовження традицій», які передано до видавництва «Політехніка» (М.Ю.Ільченко, Д.Л.Стефанович, В.В.Татарчук).

36. З керівником Видавничо-поліграфічного комплексу «Політехніка» погоджено дизайн верстки І частини ювілейного видання, обговорено обробку кодів для уніфікації книги, уточнено дизайн друкованої сувенірної продукції (М.Ю.Ільченко, С.М.Зигуля).

37. Підготовлено та представлено на засіданні Адміністративної ради університету 24 лютого презентаційні матеріали щодо підготовки до 125-річного ювілею КПІ ім. Ігоря Сікорського (М.Ю.Ільченко).

38. За результатами засідання Вченої ради 20 лютого оформлено низку документів щодо прийнятих рішень. Оформлено особові справи здобувачів вчених звань та підготовлено їх до відправки в МОН. Розпочато підготовку до наступного засідання Вченої ради (13 березня) щодо звітів проректорів з навчального напряму діяльності університету (М.Ю.Ільченко, В.В.Холявко).

39. За результатами відеозустрічі ректора М.З.Згуровського з Майклом Польські (США) доопрацьовано спільно з робочою групою Є.М. Письменного всі матеріали щодо пропозиції створення в НН ІАТЕ навчально-інноваційного центру підготовки фахівців для енергетики майбутнього (Є.М.Письменний, С.І.Сидоренко).

40. На запрошення ректора Лодзьської політехніки професора Кшиштофа Йозвіка представники КПІ взяли участь у першій стартовій зустрічі учасників проєкту ECIU4Ukraine, до якого КПІ увійшов як партнер від України. Проєктом передбачено участь у навчальних візитах, стажуваннях, літніх школах, семінарах, воркшопах, навчальних сесіях, інтенсивних курсах тощо (Н.В.Семінська, С.І.Сидоренко, С.М.Шукаєв).

41. Питання залучення представників КПІ у 2023 році до 7-ми робочих груп Альянсу CESAER за ключовими напрямами діяльності («Стандарт», «Людські ресурси», «Інновація», «Навчання та викладання», «Відкритість науки і технологій», «Стійкість університетів», «Стале фінансування») були обговорені членами ректорату у межах засідання комісії із закордонних відряджень (С.І.Сидоренко, члени ректорату).

42. Представники КПІ взяли участь в інформаційній сесії координатора «Ініціативи «Єднання» – компанії «Cormack Consultancy Group» (Велика Британія), присвяченій результатам реалізації в  2022 році проєктів «Подвійний диплом» університетів Великої Британії та України – партнерів у межах «Ініціативи «Єднання» (О.А.Жученко, А.А.Мельниченко, Н.В.Семінська, C.I.Сидоренко).

43. На виконання домовленостей ректора М.З. Згуровського з ректором Познанської політехніки Т.Єсіновським опрацьовується пропозиція Познанської політехніки про співпрацю в межах досліджень і діяльності Skylab (Skylab – це унікальна в Польщі професійна астрономічна обсерваторія Познанської політехніки для наукових і промислових досліджень найвищого рівня). Пропонується спільна діяльність у сфері використання візуальних даних з камер активного відстеження супутників і потенційно наземних цілей; реалізація проекту SONSOS у Конколево, результатом якого стане запуск двох обсерваторій (двох куполів), обладнаних власними апаратними і програмними рішеннями, розробленими в Інституті автоматизації та робототехніки Познанської політехніки (В.А.Пасічник, С.І.Сидоренко, команда Космічної програми КПІ).

44. У контексті розвитку співпраці з Познанською політехнікою розпочато супровід   міжнародного проєкту дуальної освіти в трикутнику «КПІ – Познанський університет технологій – Прогрестех-Україна» (А.А.Мельниченко, А.В.Ковтун).

45. На запит офісу ООН за програмою UNAI (Omar Hernández, Program Manager of the United Nations Academic Impact and Public Information Officer) продовжується робота над звітом про діяльність КПІ як єдиного від України представника в UNAI (А.В.Ковтун).

46. На запрошення Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв та ГО «Інститут зовнішньополітичних досліджень» представники КПІ взяли участь у засіданні Круглого столу «Реінтеграція населення деокупованих територій Донбасу і Криму в Україну: права і громадянство» (В.С.Камаєв).

47. МОН України презентувало Національний портал міжнародного науково-технічного співробітництва (https://ms.nauka.gov.ua/). Портал сприятиме зростанню кількості проєктних пропозицій вчених України в конкурсах програми «Горизонт Європа» (та в її частині – програмі «Євратом»), а також в інших програмах міжнародного наукового та інноваційного співробітництва. Спільно з В.А. Пасічником проводиться роз'яснювальна робота про можливості презентованого Національного порталу з метою посилення проєктно-грантової діяльності вчених КПІ, особливо молодих вчених (В.А.Пасічние, С.І.Сидоренко).

48. Минулого тижня для роз'яснювальної роботи проведено індивідуальні робочі зустрічі з науковими школами факультетів, інститутів, які у січні-лютому знизили взаємодію із порталом ЄК «Funding and Tenders Opportunities» (В.А.Пасічник, С.І.Сидоренко, П.О.Киричок, О.П.Хохотва).

49. Обсяг благодійної допомоги, наданий у 2022-му році факультету електроенерготехнiки та автоматики від компанії «Siemens» для придбання обладнання, склав 2386 тис. грн (О.С.Яндульський).

50. Від благодійних організацій Данії та США університет отримав благодійну допомогу - дизельний  генератора «Cummins» потужністю 106 кВт, ринковою вартістю до 1 млн.грн (В.А.Кондратюк, К.О.Луговська).

51. Альянс CESAER, до складу якого входять 58 університетів з 27 країн Європи, підтвердив рішення про виділення КПІ 8-и тисяч євро на розгортання реальної співпраці у 2023 році (С.І.Сидоренко).

52. На минулому тижні університет отримав листи МОН України щодо організації цивільного захисту і з'ясування потреби у системах оповіщення, які передають сигнал «Повітряна тривога». Підготовлено і відправлено відповідь з визначенням необхідної кількості таких сповіщувачах  (В.А.Кондратюк, Ю.В.Нестеренко).  

53. Для встановлення отриманого від закордонних партнерів генератора потужністю 106 кВт обладнано спеціальний майданчик. Цей генератор у разі потреби здійснюватиме електроживлення корпусів №№1 і 6. На поточному тижні планується отримати ще один такий генератор. Місце для його встановлення вже підготовлено.  Він живитиме Науково-технічну бібліотеку та її Пункт незламності, а також частину корпусу №7  (В.А.Кондратюк).

54. Пожежна безпека. Піл час перевірки пожежних гідрантів, яку провели інспектори ДСНС, було виявлено недоліки на двох гідрантах. Минулого тижня укладено угоди про виконання відповідних ремонтних робіт. Ці роботи планується провести до 1 березня (В.А.Кондратюк).

55. Фахівці відділу головного механіка взяли участь у роботі з переналаштування систем автоматики індивідуальних теплових пунктів корпусів для зміни чутливості їхніх температурних датчиків з метою заощадження енергоресурсів при використанні енергоносія у весняний період (В.А.Кондратюк).

56. Проведено перевірку ліфтового господарства університету. Триває робота з отримання дозволів  на використання ліфтів у навчальних корпусах і в гуртожитках (В.А.Кондратюк).

57. Наприкінці минулого року було закуплено металопластикові вікна і цього року продовжено заміну вікону корпусах. Минулого тижня проведено часткову заміну вікону в 1-му. 4-му, 5-му, 9-му і 22-му навчальному корпусах. Монтажні роботи департамент господарської роботи виконує власними силами, що дозволяє економити бюджетні кошти (В.А.Кондратюк).

58. Прийнято рішення про виконання ремонтно-відновлювальних робіт у Великій хімічній аудиторії. Складено дефектні акти і список необхідних для ремонту матеріалів. Планується, що роботи буде проведено до квітня (В.А.Кондратюк).

59. Проведено розширену нараду з заступниками деканів з господарської роботи і особами, відповідальними в підрозділах за закупівлі. Їх поінформовано про зміни в нормативно-правових актах, які врегульовують сферу публічних закупівель  (В.А.Кондратюк).

60. Представники КПІ увійшли до складу робочої групи Головного управління  Держпраці по Києву і Київській області, яка розробляє нове положення, що врегульовує питання, пов'язані з нещасними випадками на підприємствах і в державних установах   (В.А.Кондратюк).

61. Фонд підтримки ЗСУ «Київський політехнік». Упродовж двох останніх тижнів отримано кілька звернень від студентів і співробітників КПІ, які захищають Батьківщину у складі ЗСУ, про закупівлю необхідних для них речей. Після виплати зарплати необхідні товари буде закуплено і відправлено до війська. Також проведено роботу в підрозділах щодо  написання співробітниками заяв на утримання з них певних сум на рахунок Фонду  (В.А.Кондратюк).

62. Спільно з правоохоронними органами було посилено заходи безпеки у зв'язку з першими роковинами початку повномасштабної війни рф проти України  (В.А.Кондратюк).

63. Проводиться робота з модернізації пульту центральної охоронної сигналізації університету в зв'язку з тим, що велика кількість лабораторій та інших приміщень вже облаштовано сучасними засобами безпеки – датчиками й охоронними системами однієї з провідних у цій галузі українських компаній (В.А.Кондратюк).

64. Гуртожитки працюють у штатному режимі. Усі комунальні послуги надаються  в повному обсязі та без збоїв.

Ремонтні роботи проводяться силами служби експлуатації гуртожитків у 3-му, 4-му, 14-му і 20-му гуртожитках відповідно до плану робіт.

Фахівці з виховної роботи окрім постійних заходів напередодні роковини початку повномасштабної агресії рф проти України провели додатковий інструктаж щодо дій після сигналу «Повітряна тривога», а також нагадали шляхи евакуації.

Крім того, працівники Студмістчека взяли участь в організації та проведення свята Масляної на вулиці Політехнічній (О.А. Іщенко). 

65. Науково-технічна бібліотека працює у штатному режимі: надаються необхідні послуги користувачам, проводяться консультації за усіма напрямами, бази даних наповнюються.

Компанія «КПІ Телеком» оновила всі точки доступу до WiFi: було встановлено обладнання, надане компанією «Хуавей Україна» – воно забезпечуватиме потужнішій і якісніший сигнал.

На запит робочої групи, яка працює над підготовкою відзначення 125-річчя КПІ,  надано план заходів, які бібліотека планує провести впродовж поточного року.

Проведено лекції з основ інформаційної грамотності для 23-ти груп першого курсу 8-и факультетів.

Директорка НТБ О,М.Бруй на запрошення Європейського університетського інституту (Флоренція, Італія) виступила з доповіддю про університетські  бібліотеки в Україні (М.В.Друченко).

66. У системі доуніверситетської підготовки розпочався другий семестр. Також працюють групи адаптаційних курсів.

Розпочалося укладання контрактів на короткострокові весняні підготовчі курси, рекламна кампанія триває.  Стартувала рекламна кампанія з набору на літні курси перші контракти також укладено.

Співпраця з середніми навчальними закладами триває.

У системі доуніверситетської підготовки навчається нині приблизно 800 слухачів (М.М.Перестюк).

67. Проводиться перевірка та уточнення посадових інструкцій навчально-допоміжного  персоналу. Також триває перевірка складання графіків роботи працівників університету на предмет відповідності чинному законодавству.  Продовжується робота з автоматизації управлінської діяльності в університеті (М.О.Мазур).

68. Об'єднаний Профком КПІ працює з заявами з різних питань працівників університету, проводить нарахування по лікарняних листках і займається іншими поточними роботами. Надано матеріальну допомогу 46 співробітникам (М.О.Безуглий).

69. Студрада КПІ на минулому тижні завершила збір на прилад нічного бачення для студента ФПМ, передано 80 тисяч гривень. Розпочато новий збір для студента НН ІАТ, якому потрібен якісний зв'язок у Бахмуті, тож кошти підуть на Старлінк та акумулятор. При цьому необхідну суму на Старлінк вже зібрано, замовлення зроблене, очікується доставка. Продовжується збір на портативний акумулятор, потрібно 39 тисяч гривень.

Спільно зі студентами Києво-Могилянської академії проведено рекордну донацію крові – в ній взяли участь 38 студентів. У середу 1 березня заплановано  провести ще одну виїзну  донацію.

Проведено черговий тренінг з домедичної допомогти для 15 студентів.

Відновлено щотижневі зустрічі дебатного клубу, проведено першу зустріч.

За проєктом EcoKPI спільно зі студентською унією ФСП проведено дискусію про користь для екології веганства.

Представники Студради брали і беруть участь у акредитаціях, засіданнях Вченої та Методичної рад тощо (Є.Малкіна).

70. Профком студентів розпочала збір для директора БО «Маяк», який воює у складі ЗСУ, – він дав заявку на 3 потужних зарядних пристрої загальною вартістю 75 тисяч гривень.

Профком студентів спільно зі Студмістечком провів традиційне свято Масляної.

Завдяки співпраці з одним із благодійних фондів  Студпрофком отримав квитки на кінопоказ і зустріч з авторською групою демонстрованого фільму до перших роковин початку повномасштабної агресії рф проти україни і розповсюдив їх поміж студентів (І.Степанюк).

Дата події