24 квітня у виставковій залі корпусу №7 відбулася церемонія закриття мистецького фотоконкурсу "Таланти КПІ 2019", на якому 36 учасників представили близько 200 авторських творів у жанрі фотографії та комп'ютерної графіки за запропонованою темою "Україна! Країни іншої не треба". 

У конкурсі взяли участь студенти, викладачі, науковці, співробітники університету. Він відкрив нові імена, сприяв активізації художньої творчості та культурному зростанню київських політехніків.

На підставі рішення журі переможцями конкурсу визнано учасників, чиї роботи відзначилися найбільшою змістовністю, оригінальністю та професійністю:

  • "За змістовність у розкритті теми" Олександра  Сукаленка, інженера ВТЗН та Олександра Галузінського, студента 5-го курсу ПБФ.
  • "За соціальну складову у розкритті теми" Дмитра Шпака, доцента ММІ.
  • "За емоційну складову у розкритті теми" Олега Кирницького, провідного інженера кафедри теоретичних основ електротехніки ФЕА.                                              
  • "За відчуття естетичного смаку у розкритті теми" Наталію Жданюк, асистента кафедри ХТФ.                                                        
  • "За оригінальність та образність у розкритті теми"  Оксану Гой, інженера РТФ та Марину  Котунову, студентку 1-го курсу ХТФ.
  • "За багатогранність ідей у розкритті теми" Олексія Воробйова, старшого викладача кафедри нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки ФМФ; Олександру Гетьман, доцента кафедри нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки ФМФ; Володимира Юрчука, професора кафедри нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки ФМФ; Людмилу Овсієнко, старшого викладача кафедри нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки ФМФ.   

Переможці отримали дипломи, решта конкурсантів подяки за участь у конкурсі.

Дата події