15 травня в Українсько-Японському центрі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася лекція про програми стажування Міністерства освіти та науки Японії для іноземних студентів на 2019 рік. Лекцію провів другий секретар Посольства Японії в Україні пан Юічі Хошіно разом з координатором з питань стажування Іриною Ставинською.

Основною аудиторією були студенти КПІ ім. Ігоря Сікорського. Однак завдяки поширенню інформації про захід у соціальних мережах, лекція про стажування в Японії зібрала студентів і з інших українських вишів та навіть з-за кордону.

Гості заходу ознайомились зі стипендіальними програмами для українських студентів та правилами заповнення аплікаційних форм. Після завершення роз'яснень слухачі ще довго не відпускали гостей з Посольства Японії в Україні, ставлячи їм численні запитання.

Серед тих, хто відвідав лекцію 15 травня, мабуть, були й ті, хто вже навесні наступного року вирушить підкорювати Країну Вранішнього Сонця, адже вони з перших уст отримали всю необхідну інформацію для успішного проходження відбору.

Детальніше про програми стажування можна прочитати на сайті Посольства Японії в Україні.

Успіхів усім аплікантам!

Вікторія Мирончук, координатор УЯЦ

Дата події